Mitt liv just nu..

Börjar med att bjuda på en ny bild
Hej,
var som ett väldigt bra tag sen jag skrev nu, tänkte kanske att de vore dags att komma igång igen.
Men de är bara så att de finns inte så mycket att skriva om så länge man är arbetslös, man gör ju inte så där värst mycket på dagarna förut att bara sitta hemma och glo på tvn, så de är typ de mesta mitt liv består av just nu.

Annars när gubben kommer hem så brukar vi fara ut och cykla eller så leker vi med saga på baksidan, eller far och träffar lite folk.
Så just nu så söker jag jobb, vilket går åt skogen eftersom de inte finns några jobb att söka till. Funderade på idag om jag skulle söka till McDonald´s, men ändrade mig ganska snabbt efter att jag hade pratat med en vän som sa att de är jätte mycket att plugga till redan första dan. Så de gick ju som de gick.

Ja, annars idag så har jag varit till Lulebo för att fixa nytt lösenord till min sida där, sedan kolla upp vilka villkor som gäller för mig om jag skulle öka lägenhet, så jag och min gubbe har köat på två lägenheter idag, och han står såklart en rätt bra bit föremig. Jag tyckte att jag hamnade rätt bra i kön, så kommer han ännu närmare. Ajja, vi ska ju bo tillsammans så förlorar ju inget på de iaf =)
Som sagt, angående lägenhet, så här är de. Jag har inte riktigt flyttat hemifrån ännu, men är väl på god väg, fast jag sover ju hos min ''särbo'' 7 dagar i veckan, men springer hem lite då och då. Men de jag saknar mest hemma är faktiskt min säng, så de kommer bli riktigt svårt att lämna den :(

Sen har jag varit och hämtat lillskiten från dagis idag, så vi har umgåtts med Hanna och lekt lite grann och så där. Och så fick vi äta hos mamma, så de gick faktiskt riktigt bra den här gången. Fick även med oss en rosa bobbycar som Saga kan ha här hemma. Så nu blir de väl att dra fram alla andra saker som finns i garaget och tvätta av dom och sedan sätta dom på baksidan så hon har mera saker att leka med nästa gång vi är förbi =)


Nää, nu tänker inte jag skriva nå mera, vill bara säga, Burrrr, snart är hösten här!! :/

RSS 2.0