Halloween

Går dagen vart rätt okej, lite små tjafs men sånt händer också. Annars hade vi riktigt trevligt, mkt folk och många som hade lätt ut sig riktigt bra faktiskt =) Jag vann i chickenlimbo så är nöjd iaf (=

Nu ska jag och mamma snart fara och äta, sen ska jag ut och gå med Anna och hundarna och efter de ska jag träffa sara och carro och göra mig i ordning och börja kvällen inför utgången ikväll, hoppas på en betydligt roligare kväll idag =)

Bjuder på två bilder på mig från igår (=
Har ståltråd i håret och fina fräknar ;)



Ram hittad (:

Hittade mig en likadan ram som den förra fast lite större, men den är ändå förliten, men skit samma får vika in kanterna =) Köpte mig även ett par jeans på barnavdelningen, fick mamma att betala hälften (Y) Så har haft en trevlig liten tripp med Carro idag (:


Nu ska jag spela 500 sen köra till träningen och efter de så ska jag sova hos pojken, så skriver i morron ist =)

Dollar Store, Ram och Halloween =)

Vaknade ev en konstig dröm :/ Lyckades somna igår trotts all blåst som mullrade utanför mitt fönster.
Ska göra mig klar nu för att hinna med bussen till Dollar Store med Carro, ska hitta en sån där ram nu, annars vet jag inte vad jag ska ta mig till, går nog under ;) Nää, men de borde ju finnas där iaf, får väl kolla på Ö&B :)
Sen måste man få lite insperation till halloween, orkar inte köpa kläder, så får göra de bästa av det jag redan har :D men de blir nog bra de också ska ni se (Y)
Nää, nu måste jag verkligen göra mig klar, annars kommer jag ju att missa bussen (:

Skriver senare idag =)

Godnatt

Jag säger väl godnatt då och hoppas på en bra dag i morgon, ska ju gå med mig själv på stan. Inte de roligaste, men vad gör man när en går skola å den andra är hemma och är sjuk? Måste hitta en ram, så har ju som inget val. Blir att ta en fika med Emma iaf, blir nice att träffa henne. Har inte träffat henne sen studenten typ :/ Så de blir kul =)


Nää, nu blir de att soooova!!

Sluta eller fortsätta?



Typ aldrig nån som läser min blogg så varför ska jag egentligen skriva nånting här?
Har egentligen ingen lust till nånting just nu, är så grymt åt tråkad och finns inget att göra. Så lika bra att skita i allting, eller? Så ska man sluta eller fortsätta blogga?

Har övningskört i detta pissväder iaf, fick bättre än förväntat. Hade Anna med oss hem också, så nu är jag väl bara skylldig henne 99körningar till om inte fler med tanke på alla gånger jag har fått åka med henne =)

Trodde att morgon dagen skulle bli desamma som idag, men måste åka in på stan och kolla om de finns nån ram till min andra affisch så de kan bli ordning på mitt rum nångång =)

En tråkig onsdag

Jaha, vad ska man göra?
Blir nog att sitta hemma tills träningen börjar =) Hade en trevlig kväll igår iaf med Carro och Pirre, kallt ute med de funkade ändå. Vi lekte lite kurra och Pirre blev skiträdd, han såg inte carro alls när hon låg mot nå dumt träd, så jag försökte lura in han på en liten stig, men han ville inte gå där så de sket sig. Men Carro kom fram och skrämde han istället. Sen drog han hem och jag och carro gick till henne och åt glass och drack root beer, svin god, men smakar och luktar jenka =) Sen for jag hem med sista bussen (: Tack för ännu en fantastisk kväll <3

I will learn to love again, I will learn to trust



Drowning in tears that wont be me
I will soon be free
from the chains of all this pain inside
And though I cry it wont be long till
I regain the strength to know
I can go on
I will find my way through the heart break
I will not give up on love
I believe...
All of these tears time will dry them
I will survive them
And make it through into another day
all of this pain Time will heal it
there'll be a time sometime I know
I won't feel it I will live through
life without you after the hurting is gone
I believe...


Tisdag då, som varje vecka

Körningen gick faktiskt rätt bra idag, bättre än vad jag trodde. Har bara mkt att lära med med den där dumma kopplingen. Men den kommer nog också bli bra så småning om. För träning ger färdighet så =) Sen har jag bara varit med Hanna och ätit på exotic och sen kom även Carro och Andre, så vi gick runt lite på stan och kolla på allt möjligt. SÅ nu är jag hemma och ska duscha sen åker jag mot herstön för att vara med Carro och Pirre igen, så hoppas på en sjuk kväll även idag =)

God morgon =)

Gårdagen var helt okej faktiskt. Vart att göra lite allt möjligt. Började med att cykla hem på morgonen från herstön, riktigt skönt faktiskt bara lite kallt om öronen :/ Sen ringde Carro lite senare och fråga om jag skulle med dom till storheden, så då var de bara att byta kläder =) Så vi var borta några timmar, hittade mig en affisch med en ram till, svin fin!! Sen käka jag när jag kom hem och då messade Anna mig och fråga om jag skulle med till jysk, så då hakade jag på henne också, rikigt mysigt! <3 Sen så lämnade hon av mig på hertsön så var med Carro igen och gick till Ica och skulle bara kolla, men de blev 2 gravljus ochlite godis. Så sen bestämde vi oss för att gå till kyrkogården och tända hos min mormor och morfar <3 och sen hos Denise. Sedan ringde Carro till Pirre och vi mötte upp han och var med han i sen typ 3 timmar utanför hans lägenhet, kan ju säga att den kvällen var sjukt rolig!!


Nu ska jag klä på mig och sedan dra in mot stan och köra med körskolan, lääääskigt när de är snö och halt ute :/
Så önska mig lycka till =)

Jag älskar er tjejer!



Så då var denna vecka avklarad då, och kan läggas åt sidan...
Jag vill bara säga att jag verkligen har världens bästa vänner som verkligen finns där för mig när jag behöver dom.
Utan er vet jag inte vad jag hade gjort, hade nog gått under förlänge sen tror jag!!

Helgen har då spenderats med tjejerna och lite allt möjligt har stått på schemat som vanligt då =)
Ska på nån föreläsning på Kh med Sanna i morron, dom ska typ informera om nåt för dom som är arb.löst.
Sen får jag se vad dagen bjuder på, ska iaf åka hem efter de, sen blir de väl en sväng till lerbäcken med nå papper till Anna. Sen lär ju dagen vara slut och då får jag sova i min efterlängtade säng igen och mina tjocka tv ;)


Sitter och lyssnar på musik hos Carro medans hon är och träffar nån kompis, så när hon kommer tillbaka så ska vi nog äta nånting, för vi har inte ätit sen typ 1 dag så de behövs ju iaf, för magen kurrar lite grann =)

Godnatt!?

Är alldeles mör i kroppen från helgen, hojja! Men de måste betyda att vi har tränat riktigt bra (Y)
Så nu ska jag sova, får skriva i morron istället =)

Godnatt (:


Skickar blicken ;)

Typ 80% av helgen har bestått av dans, resterande 20% av en massa skratt, kramar och glada leenden. Har haft en riktigt trevlig helg i boden med alla tjejer och Jonas så klart. Tråkigt att dagarna bara passerar förbi, ibland önskar man att tiden kunde gå mycket saktare. Men vi syns snart igen så, jag skickar blicken tills vidare ;)


Denna vecka kommer nog inte bestå av så mkt än alla andra veckor. Men ska ta mig i kragen och försöka rensa i mina rum iaf så man får plats med allting =) Sen blir de massa dans och en körlektion (Y)

Kanon, nu ska jag ta och sova, för de tycker jag att ja är värd iaf <3


Brr, it´s cold out there

Kallt ute, snart kommer vintern på riktigt, inte långt borta nu inte :/ Vaknade med Carro vid min sida idag efter många veckor utan henner, kändes som en evighet sen <3 Dagens schema ser ut så här: ska duscha nu, sen ringa ett samtal och efter de måste ja fara in till stan för att fara in på försäkringskassan och se vad de är jag ska skriva på det där pappret, sen fixa underskrift från min gamla jobbcoach och sen möta upp Hanna efter kl 2 för att hon ska växla in alla sina 1 kronor (hur lyckas hon?) Senare på kvällen blir de väl gården med tjejorna och pyssla och lite annat, mest snacka tror jag =)

Var ut med Carro till bussen typ nyss och kan säga att nu blir de att stoppa undan höstjackorna och fram med vinterjackan, och långkallingar, för nu är de verkligen kallt ute. Hojja!!


Från i vintras! <3

I won't cry...

I'm so scared that I'll miss you
So afraid of being alone

I won't cry
I'm telling you that I won't cry
And even if I do, it's not because of you
I promise you that I won't cry

I am who I am...


Gammal bild

If anybody asks me who I am
Then I just stand up tall look 'em in the Face and say


I'm that star up in the sky
I'm that mountain peak up high
Hey, I made it
I'm the worlds greatest
And I'm that little bit of hope
When my backs against the ropes
I can feel it mmm
I'm the worlds greatest


RSS 2.0