Bjuder på två låtar för ikväll






Orkade inte fixa så mkt bättre ;)

Dumma Milen !!

Milen gick bra, halv sprang och gick den på 1.28 :/ =) Men fick skavsår på lilltårna och ena stortån, sen så klantig som jag är så sparkade jag i min högra tå i sten, så när ja kom hem hade jag en blåsa med blod i, den såg helt kvart ut. Sen såg vi en huggorm, såg den inte förens Andre sa att de var en orm, så jag skrek rakt ut och flög typ 2m. Så jag kommer då aldrig gå där nå mer, vilket jag inte kommer att behöva heller :D Sen bar de av hemåt och sedan till tandläkaren, så nu är min så kallad ''tanställning'' borta, skönt :D Sen skolan och planerat inför modevisningen, och fick även sy om fållen på klänningen. Så nu måste jag sy lite mera idag på annat stuff, men är så trött, så orkar egentligen inte, men jag måste ju, så vad har jag för val? Har vart på stan också, köpt nya skor till studenten, ska skicka tillbaka dom bruna =) Så de blev dom här istället (:


Taggad? Nej

Försöker tagga inför Ormbergsmilen om typ 1 timme, kan då säga att de inte alls går så bra, känner inte för att springa, har sovit riktigt dåligt i natt, men man måste ju ändå och sen blir man ännu segare när man vet att man måste till skolan efteråt och jobba på scenen till modevisningen, hojja :S Men de är bara att bita ihop och se glad ut (:

Skriver väl senare om jag ids =)


Nu hoppas man på att värmen håller i sig :D


Seg dag,

Ojoj vad trött jag är, har typ ingen ork till nånting, fast jag har saker att göra :S Får väl ta allt i morron efter att vi har varit på skolan och byggt scenen till modevisningen, jobbigt men de måste göras :/ Denna dag har varit riktigt seg, har hunnit sova typ 1 timme så nu blir de väl att vara uppe ett litet tag till sedan sova så jag orkar upp för att gå/springa milen i morron (Y)

Dålig uppdatering :/

I fredags så for jag till skolan och sydda på balklänningen, satt från 10 till halv 6, ojoj men den blev klar iallafall :D (Y) Så nu ska jag bara så klart min studentklänning (: Annars i helgen så har jag inte gjort så mkt alls, har varit med Carro, Hanna och pojken, var hos hans farmor och farfar igår, trevligt, vi satt och såg lite grann av Eurovision contest, jag gillar då Frankrikes bidrag :D http://www.youtube.com/watch?v=4acm3gcWhAE&feature=related Värt att lyssna på iaf :D Idag händer inte mycket, blir att sy typ hela den :S Men de måstes. I veckan blir de massa fix inför modevisningen på Onsdag och i morron blir det ormbergsmilen, hojja !!

Inga ord just nu

Idag säger jag bara att meningen är helt borta!! eller är den?

Inte många veckor kvar...

Ojoj, vad dålig uppdatering, men har typ inte suttit vid datorn alls i helgen, haft annat för mig =)
Fest på storsand och sedan G-udden i fredags med massa folk, riktigt kul, sen lördag var ja me brudarna och sen hos pojken till söndag sen brudarna igen, så har inte hänt mkt, har bara inte haft tid. Men ska bli bättre, jag lovar :D:D

Snart är balklänningen klar, sen blire att sy studentklänning, å dom två sista proven på onsdag och torsdag, sy klart projektet, sen är ja klar med alla rester :D (Y)...sen studenten!!

Dancing on the loose, fast de är väl Devils on...

Rätt så trött idag faktiskt, solen har skinit hela veckan och brun har ja blívit åxå =) Snart klar med balklänningen, så då blir de att sy studentklänningen, sen vart ja klar med den andra kursen idag åxå :D Jippi, nu känner man att de börjar gå mot sitt slut, tråkigt men skönt ändå =) Imorron blir de att vara med HubbeGubben och fara på gården, på nån tjejgrej sak =) Sen ska vi ha filmmaraton, hon har lovat att dygna nu och inte somna typ vid 9 =)


Soooolen skiner riktigt mkt <3 :D

Nu är de väl ändå nästan sommar, shit så varmt de är =) Riktigt härligt, kanske man hinner bli riktigt brun innan sommaren ens har börjat =) Måste bli brunare än Ann-sofi, så de lär ju bli att pressa som satan (: Gick  hem från stan idag, tänkte ta bussen, men de var en kvart tills den gick så då tänkte jag att då kan jag lika gärna promma hem :D Så nu blir de väl att vänta till pojken ringer så man kan åka hem med dom till dom ;)

Jani :D

Jag är knas, så jag säger GODNATT alla där ute =)

Ibland är vi bara bättre än andra ;)

Jag: ojoj, jag å min hjärna

Carro: jaa du du borde kolla upp den

Jag: jo, men typ

Carroo: ja med=)

Jag: haha jo =) vi går tsm,
då kommer vi säkert inte ens hitta till rätt avdelning haha

Carroo:
hahaa sant, tror inte vi kommer de :P


Alltid tråkiga söndag,

Har inte hänt mkt alls idag, kom hem från älsklingen i morse, så då belv de att duscha, sen fastnade jag lite här, och snacka med Bia, blev att cykla till henne (Y) Så for förbi Carro innan de, så snacka lite med henne, som alltid har vi alltid nånting att säga fast vi sågs för typ 12 timmar sen =) Så väl hos bia så lagade hon mat så vi satte oss ute och åt i solstolarna, sen satte vi oss på kullen och snacka lite, blev att gå in å se på en film, sen nu så är jag hemma och ska göra rapporten :S Hojja, gillar verkligen inte att plugga alls, men nu är de inte många dagar kvar alls tills sista skoldagen :D Men vad händer sen?


En underbar helg

Denna helg måste ju ha varit den bästa hittils, och de lär nog komma flera =) Vi har iaf börjat fredagen med en prommis från örnäset till G-stan, sen efter åskan så skulle vi cykla runt på örnäset, men kedjan hoppade på carros cykel, så vi gick då in till stan, hamnade hos Robban och satt där till halv 4. När vi gick å skulle ut från porten så låg de nån å sov där, hojja :S Så vi var väl hemma typ 4 =) sen igår så gick vi från mig igen, fast till carro den här gången på hertsön, bytte kläder och sen vidare till Bia, där var Ep med barn så vi hade en mysig solstund med dom, sen grillade vi flinta stek, gott =) Sen fick bia för sig att åka in till Roasters, så hon drack en cider där, så sen gick vi runt lite i stan, for till henne sedan så sminkade jag henne. Jag och carro beslöt oss för att åka till gården på örnäset så vi satt där och pratade med Lisa och Kim =) Så denna helg har varit helg underbar. Tack för dom som varit med och gjort den minnesvärd <3

Här kommer lite bilder :D
 


Sommar eller vad? :D

Nyss stekt i solen med systeryster så nu blir de att köpa glass och sedan ta en prommis i den skinande solen =)


Du är allt,



Du bara försvann ur mitt liv

Jag saknar dig verkligen, alla våran minnen tillsammans, allt vi skulle göra till sommarn, vi som skulle flytta ihop och allting. Att allt kunde bli så fel? Att en annan människa kunde få detta att hända, att hon kunde göra så att vi inte skulle vara vänner nå mer. Kan du fatta att jag verkligen hatar henne, hon har förstört så mycket i mitt liv genom att ta bort dig från mig. Fyfan!!


Jag hade aldrig en tråkig stund med dig <3

Väggtalk ;)

Carro pratade med väggen på hertsön, å fick vettiga svar tillbaka ;)

Carroo säger:

göru då?

INGET

okeej

då vet jag

vad gör du då?

Inget

okeej

då vet jag

=)


Haha, sjukt !! =)

Hej Lisalicious delicious min favorit!

Spåkulan säger: Jag har feber och mår inte alls bra idag. Jag orkar därför inte spå dig eller mina andra vänner.

H&M <3

Hittat ett par andra skor som jag vill ha, men dom kostar 399kr, är de värt sig vill säga?


With these eyes...



I've held you in my arms
Your love was all I had
But you had to end it all
I've learned from my mistake
That a sad song doesn't care
Whose heart it breaks
I've waited patiently
For you whose love I need so much
I've watched you turn away
With nothing left to give
And nothing more to say
And though my love for you runs so deep
It doesn't mean that you and I
Are sharing the same dream
If only I could listen to your words
And not my heart
You're tryin' to spare my feelings
But you're tearing me apart


Inte kul

Neeeej, min underbara skor som jag precis skulle beställa är borta :'( Massa gråt nu, SnyftSnyft!!

Känns som lördag

Så där, då var man hemma igen =) Har varit in till stan med mamma för att gå på PC och lämna in en intresse änmälan eng jobb där =) så nu är de bara att söka mera så kanske man slipper gå arbetslös efter den 11 juni :/ Blir att vara med Carro ikv, ska väl förbi och kolla på örnäsgården vad de är för folk där och så, sen vet ja inte vad som händer, men vi hittar alltid på nå skojj =) Känns som lördag idag, eftersom jag är ledig på fredagar (:



Hittat ett par svin snygga skor som ja vill ha, 199kr <3


En ko och en giraff <3

Idag blir de att åka in till stan med mamma och kolla om ja kan få ett jobb som personlig assistent. Sen efter de kommer jag att vara med carro resten av din, vi ska väl inte göra så mycket alls, mest bara ta de lugnt =)
Och sväva så mkt vi kan =)




...

Du får ha de så bra i svikarholm!!!

Jag kan inte släppa de du gjorde, du gjorde så mycket fel som bara har blivit värre. Jag vet inte, men du verkar ju må bra av detta? Allt du har sagt om mig, kanske bara var en lögn? För jag tror inte att jag var din bästa vän, någon som får dig att le varje dag...Har du bara ljugit alla dessa månader?
Jag förstår inte, varför just vi?

That all can be so wrong,

You were my best friend until Wednesday, 28 april, I can not understand that everything could be so bad. But I miss that we had, I do, but now it was that they each...


Det finns vissa som betyder mer än andra

Så sant som de var skrivet så finns de vissa som betyder mer än andra i min närhet. Och jag älskar dom otroligt mycket, för dom har en stor betydelse i mitt liv. Utan dom hade ja inte klarat av mycket i mitt liv. Tack för att ni finns, å ni vet vilka ni är <3


Nå, nu vill ja veta, ni som läser min blogg =) Vad vill ni att jag ska skriva om? Snälla, hjälp mig genom att svara =D


Tisdagar, suck!

Börjar bli riktigt less på världen just nu. Men solen skiner så de är ju nåt positivt, och de är bara 34 dagar kvar till balen och 38 dagar kvar till studenten :D Och nu tror jag att jag vet hur ja ska göra, ska nog inte söka in till utbildningen förens nästa år, kommer aldrig att orka plugga nu. Så funderar på att söka till auipär (stavning?) Tror att de kan ge en upplevels och man får komma bort lite grann =)

Måndag, så länge till fredag

Dagen har inte bjudit på så mkt idag. Skola till 12 sen var jag och klippte och sen for jag hem till pojken. Åt middag där, sen såg vi på avatar med hans mamma. Sen så for jag hem, träffa veronika på busshållsplatsen, så fick surra med henne lite grann. Och nu har jag duschat, så ska nog lägga mig i sängen med min B&J och se tv =) Pusshejs alla bloggläsare, tack vare er har min statistik höjts (Y) tummen upp gånger 1000 =)

I really love you,

Even if I spent a whole day with you , when you leave I still miss you...


We hoped, but we were wrong...

We know that you miss us, but those were your choices!

You only live once...

...But if you work it right, once is enough!

Jag vet inte vad de är som händer längre. Jag vill göra så himla mycket, förändra nästan allting, men jag vet inte vad de är som hindrar mig. Det är precis som om jag kommer till en dörr, som har ett stort lås på sig, så jag kommer aldrig igenom den, vilket jag vet att jag måste göra, men jag hittar som inte riktigt vägen till hur det ska gå till. Livet är en sån konstig uppfinning som måste levas, och människan gör det bara svårare att ta sig igenom det. Men hittar man bara sin väg, så kan man komma långt, då kan man klara sig igenom allt fast man kommer stöta på motgångar, men det är bara att fortsätta, eller hur? Sen måste man tänka framåt, för de som har varit kommer förbli så. Man måste tänka på det man har, och inte det man hade eller kan få. Jag tror att vi människor aldrig blir riktigt nöjda, får vi nåt så är de bra, men vi ska alltid ha lite mer. Men man lever bara en gång, så ta vara på livet (:


RSS 2.0