Stor barnvagn och liten bil...

Hmm, vet inte riktigt om jag tycker att de passar så bra ihop, eller vad tycker ni?
Just nu har vi en mega vagn som dock är helt ny från affär, men den är riktigt stor, så de är inte så stor chans att vi kommer få in den i våran lilla bil...Så just nu försöker jag övertala min gubbe om att köpa en mindre vagn, som inte alls tar stor plats i bilen, har provat i typ 1v nu men de har inte blivit några fram steg. Förutom att jag sa att den vagnen jag vill ha ryms stående i en saab 9-5 kombi, då blev han lite åhå. Men är ändå tillbaka på ruta 1 igen...Att gubbar ska vara så svårt flörtade :/
Den här har vi nu:
och jag vill ha:

48 dagar kvar nu <3

Att blogga varje dag kanske blir lite långtråkigt med tanke på att jag är en sån där tråkis som bara går hemma och gör ingenting på dagarna. Rör mig som mest från soffan till kylen och tillbaka. Men är man arbetslös så finns det inte så mycket annat att göra...Och att gå på prommisar själv är väl kanske inte de roligaste, så om nån har lite att göra så hör av er så kan vi gå en sväng eller nå =)
Annars idag så har jag varit med min lilla mamma, fick lunch och sällskap, detär ju bättre än att bara sitta hemma i lägenheten och typ ruttna ;)
Nu är det inte så länge kvar tills lillskiten kommer <3

Kärlek till Liten <3

Halloj,
Var ett riktigt bra tagen sen jag bloggade nu känner jag och hela graviditeten har snart gått också, kanske dags att försöka blogga så mkt jag orkar den sista tiden iallafall :)
Magen växer iallafall och de är första gången man verkligen känner sig tjock ;)
Skillnad är det iallafall, v21+0
och v31+2 =)

RSS 2.0