mycket pengar

Ja, for då int till stan tidigare för att lämna in en skiss på min tävlingsklänning, så nu ska hon bara kolla lite tygrpover och sånt ich sen ringa mig så ja får åka dit och prova, sen får jag den typ den 22 maj :D Längtar som satan. Blev inte så dyrt som jag trodde, mellan 1000-1500kr. Men det blir lite mycket pengar detta år känner jag. Ska göra tatueringen på torsdag som går på typ 1500kr, sen tävling i maj som går på några tusingar å sen resor till sommarn, och festivaler, och sen 2 tävlingar till och kanske en till om de blir wm, huvva :/ Men de är så när man vill göra mycket !

Ikväll så var jag med Jonna, så himla mysigt att prata en massa gamla knäppa minnen. Men roligt vare.
Vi satt på coop i 2 timmar och hade de allmänt trevligt :D
Tack för denna underbara kväll !



två inlägg på samma dag, inte illa :D

Hejs,

Traktorjävlen...

Gårdagen då, så for jag och Carro in till stan för att se på bio, marley och jag. Åså fick vi sällskap av Malin och Krille, de var ju nice. Men iallafall, sen ringde tony så kom han dit så åkte vi runt lite sen for vi hem. Inte lite trött ja var må ja säga.
Men efter traktorjävlen hade åkt här i från typ där kring 2, då kunde jag äntligen sova :)

Nä, nu ska jag ta och göra mig i ordning och fara in till staden och fixa lite grejjs innan skolan :/

Hejs, !


kanske borde...



NU var de ju som ett tag, kanske borde uppdatera lite grann :)
Ja, i veckan har de inte hänt så mkt, skola,skola å träning.
Sen vart de lite marknad, köpte 16par sockar för 100 (Y) åså blev de lite affärer med.
Sen nu ihelg, fredag var jag först med carro, sen efter att hon dragit hem så var jag med
Anna, Jonna och Bia, svin kul. Kom upp lite gamla minnen och så från förr :)
Nä, nu orkar jag faktiskt inte skriva så mycket.

Hejs :D

Precis som alla andra...

Hejhopp,

har inte mkt att skriva, men helgen har vart underbar, precis som alla andra helger :D(Y)
Ni kan ju gå in på min pix och bdb och kolla runt å kommentera :)
Liisaab.pixbox.se
Liisaabj.bilddagboken.se

Tycker jag förtjänar lite kommentarer (Y)


Hejs

Kycklingspad...

Hej =)

Idag hare inte hänt så mkt, drog till farmor efter skolan, mycket trevligt. Var där till typ halv 6 :) Sen hem och packa badkläder in till stan å vänta på mirre, sen bar de av till Pontus. Så himla skönt att börja simma. Har bestämt att jag ska börja mitt nya liv nu :) Sen efter de så umgicks vi lite medans vi vänta på bussen så då åkte ja till coop, köpte juice och mini morötter, mmh så gott !
Ja, de var min dag idag.


Vill ni veta en sak?
-Kycklingspad !

Skriver när jag...

Orkar tyvärr inte skriva så mycket nu, allt är bara helvete just nu, Skolan åså !
Skriver när jag är på bättre humör !

Kan då skriva att kvällen var fan den bästa ever.
Så himla underbar ! :D

Så himla underbart...

Japp, så var de helg i gen då, skönt :) Nå för att de bara var en vecka sen vi fick sportlov. Men de är ändå så himla underbart med helg :) Ikv blire väl att ta de lugnt, uh åså umgås me underbara vänner :D


Du vet vad jag känner för dig. Om jag inte hade gillat dig så mycket som jag gör, tror du då att jag skulle gråta varje gång vi bråkar ? Eller att de skulle pirra i magen varje gång du tittar på mig med dom där ögonen ? Jag älskar dig, jag hoppas du vet de. Men de är dom där jävla massa milen som gör de jobbigt för mig :'(
Jag hoppas du förstår mig !


Igen...

Ja, kom nyss hem från uh. Såg hockey matchen. Å ni tror inte att luleå förlorade igen, 1-0. Nu är jag riktigt förbannad, nu är dom ju ute :/ Så nu blir inge mer förens i september då, länge dit ju !!

förbannad

Jävla Luleåhockey, nu får ni fan visa lite jävlar anama !! Är så förbannad, förlorar 5-1 å plus att dom förlorat 3 matcher i rad !! Vinner dom int i morn så äre slut,

MORR !!

Förstört...



Vill verkligen ha tillbaka mitt hår, saknar de grymt mkt !            Och nu är de typ förstört :(

Levi


I detta fina hus bodde vi i, De bästa i Levi, bara en motorväg imellan backen.

Söndag

Då bar de av vid 10 tiden mot finland, vi hade svin kul i våran mini buss, alla sjöng och var glada. Sedan vart de stopp i jämtön å hämta upp Sussi, sen vart nästa stop i Pajal, där vi käkade på frasses. Sen var vi framme typ vif 18-19 nångång finsk tid. Senare på kvällen så drog, jag, Carro, Gullan, Diana och Sandra ut i backen vid 9-10 och åkte pulka i backen, satan va kul de var :) Sen drog vi in, och sedan vart de tyst i huset 02.45.


Måndag

Väckning kl 9.00, ner och käka frukost, sedan gjorde man sig klar för att gå till backen och åka vid 10, sedan var de lunch vid 1, sen vid 2 igen så for vi ut till backen igen. Jag och carro åkte till halv 8. Snacka om att man var död senare på kvällen. Iaf då satt alla och såg på tv och hade de allmänt trevligt. Sedan var de sov dags senare fram mot kvällen :)


Tisdag

Väckning vid 9.00 igen, vi kunde knappt gå, träningsvärk i hela kroppen. Käkade frukost, sen tog vi de lungt ett tag, sedan göra sig klar för att åka i backen igen, så då for vi över till andra sidan med liften, för att kolla på när Nikta,Sandra å Gustav x2 skulle hoppa. Sen for vi tillbaka till den första backen och åkte i barn backen. Sen for vi hem, för att de var några andra som skulle åka. Så vi käkade lunch, och masserade varann. Sen vid 5, fick jag och carro åka iväg igen, så vi for till barn backen och tränade lite. sen vid halv 6, kom sandra och gustav. Vi skulle med dom och åka dom stora gondolerna, men vi kom inte så långt, för jag ramla framlänges, så vi for ner till huset igen, och sedan sov jag, var helt slut, och hade ont. Gullan sa att jag var helt blek. Sen klev jag upp där vid 8, då de var middag. Sen hade jag feber hela kvällen. Men drog ut senare vid 11, med carro och åkte pulka i backen, satan  va kul vi hade :) Åkte i dom stora guppen. Sen vare sovdags för mig 01.20.


Onsdag

Då var de att stiga up 9.00, käka frukost, och sedan packa in alla saker i bilarna. Sen så pratade vi allihopa om dom här dagarna och så. sedan bar de av hemmåt vid 10 :) åså stannade vi i överkalix på nilles för att käka lunch. Sen var vi hemma igen, vid halv 5. Så jag och carro lämnade våra grejjer på uh och for sedan på stan tills uh öppnade igen. var där till 9 sen kom mamma och hämta oss. Sedan somnade jag halv 10 typ. Jag svär, skönt som fan :)

RSS 2.0