Bambi på hal is...

NU är jag hemma igen =) Har varit med Carro, Hanna och André, jag fick för mig idag att vi skulle åka skridskor för att vi hade de på idrotten. Så vi for alla till Carro för att de finns en plan där, så efter 1 timme så kom vi dit, och den var täckt av snö :/ Så vi gick längre ner på hertsön för att få hoppa på bussen tidigare. Så vi beslöt oss för att åka till G-stan för att de fanns en plan där, så när vi kommer dit så är det lika mycket snö där också. Så vi tänkte lura iväg oss till S-byn, men tänkte att de var nog bättre att åka in till stan. Så de vart att åka tillbaka, haha så väl efter 2 timmar sökande efter en plogad isbana så hittade vi en =) Vi tänkte, va kul. Men det var inte så kul alls när vi väl kom ut. Pimpel hål överallt och sen så när vi börja åka, (är inte bra alls, så de går inte fort), så lät de som en smällare så ja frågade Andre vad de var, då sa han att de smäller när de spricker i isen, så precis efter att han sa de så small de under mig. Fick panik, skrek, hyperventilerade och började gråta. Jag har stor respekt för isen, har åkt igenom 1 gång förr så. Men efter en stund så åkte vi rund den lilla banan som fanns där. Och jag och Carro åkte hand i hand och vart vi än åkte så small de, och vi skrek. Vi måste ha hörts över hela stan, ojoj =) Men de var rätt kul ändå (Y) Haha sen när vi skulel hoppa på bussen, så hittade jag inte mitt busskort, så fick betala med en 10a. Tänkte, kul nu måste jag spärra de och köpa ett nytt för 150kr. Men så när jag hade betalat och satt mig ner, så säger hanna: Du har den inte i en annan ficka? Och jo, vad har jag, ja har den i inne fickan som jag aldrig annars har. Så typiskt mig! Men blev en lyckad kväll iallafall :D Tack för denna eftermiddag, mina underbara sötnosar <3

När ska det...

sluta att snöa, blir tokig. Det har snöat sen igår, och snöar fortfarande. Borde nog vara insnöad nu, har inte kollat efter än ;) Jaja, idag händer de inte mycket, vaknade för en liten stund sen, så ska väl äta lite furlle/lunch och sen ska jag försöka at skriva i loggboken ang projektarbetet och sen blir de träning lite senare, tror ja far till pojken efter de =) Så vad ska ni hitta på idag, en helt vanlig söndag som alla andra? =)


Rörig kväll!!

Haha jag som trodde att jag skulle hålla mig till att uppdatera oftare, men inte de, de går inte alls bra. Men jag vet inte vad jag ska skriva om? Om ni har förslag på vad ni vill läsa om så skriv de gärna =)
Har inte gjort mkt i helgen alls faktiskt, har bara tagit de lungt. Jobbat på discot ikv, rätt okej, men hände lite tråkiga saker men annars var de bra =) Ska väl försöka sova lite så man inte sova bort hela dagen i morron, måste hinna göra lite läxor åsånt tråkigt :/ Godnatt <3

Kanske blir de stan iaf

Har fått reda på att min Hubbe är sjuk, feber :S Men hon kanske följer till stan, för ja orkar inte åka själv, så hoppas att hon känner sig bättre snart =) Sen hörde jag på nyheterna i morse att idoladdition ska komma till luleå, vilket är bra, för vi ska skicka johan dit i batmandräckt, haha =) Nä, nu ska ja väl hoppa in i ducshen och fixa lite grann (Y)


Stan elr hemma?

Idag mår jag lite bättre =) Har inga lektioner så orkar inte fara till skolan och jobba på projektet, vilket jag borde igentligen. Har lust att dra in till stan iaf och kolla in den nya butiken, så får se om ja ringer carro och tvingar henne att gå med mig =) Idag kommer de inte hända mycket alls faktiskt, jobbar på uh ikv sedan blir de att dra till G-stan och va me lite folk, sedan sova hos pojken =) Nu ska ja spela lite grann och lyssna på musik och bara ha de mysigt =) Bye,bye!!

Creepie day

Min dag blev inte alls som planerad! Skulle ju på den nya affären idag och kolla lite. SÅ jag tog bussen 9.20. Så när jag kom ungefär till rondellen så började de flimmra framför ögonen och jag hörde typ ingenting, höll på att svimma så fick sätta mig ner. Så hanna hoppade på sen så då började jag att svettas, sen börja jag må illa. Vilel bara hoppa av, resan kändes oändlig. Väl när vi var framme på smedjan så var jag tvungen att sätta mig igen, mådde illa, och kände mig yr fortfarande och svettades. Sen efter ett tag började jag frysa så mkt att jag skakade. så fick ringa mamma och be henne komma och hämta mig. Så det blev ingen nya affärtitt för mig, inge leggings, ingen pilates träning heller. Så jag har stannat hemma idag och missat en massa sömnads tid, inte kul menmen. Så har legat och sett på tv =) Ska förbi syrran en sväng och äta lite tårta när micke kmr hem =)

Pilates45 (:

Oj, nu har jag varit lite tråkig och inte skrivit nå. Men har inte haft tid, har mest bara varit på vifft och sedan gått och lagt mig på en gång nästan. Har inte hänt mkt idag, började med att jag, carro och maria tog den roliga bussen i morse, sedan en lektion, sen tvingade våran mentor mig och emma att stanna kvar och fixa resterna i sömnad, men de var nog lika bra, för nu är dom gjorda =) Sen hem, började sy på ett par leggings som blev lite små, så måste fixa dom (kommer bilder sen) och sedan var jag förbi syrran och fick lite tårta, Grattis till henne som fyller 26 (Y) Sedan iväg till uh på p-möte, fick veta om sthlm och lite annat kul! Sen förbi sötnosen och lämna en sak till Fanny. Sen hem igen =) Imorron blire att kolla den nya affären och sedan ska man på pilates i 45min med Emma, sedan blir de lektion till kl 5 :/ Så nu blir de tyvärr att sova så jag avslutar med ett Godnatt och, Non-stop, center och plopp, kex choklad är också gott....

Våååååååår!!

Hejhopp, solen skiner och värmer idag :D Riktigt vår väder, så nu måste bara snön börja att smälta!! Börjar bli lite less på dom här tisdagarna, med hål på 2.5 timme :/ Så nu sitter vi i datasalen som alla andra tisdagar och lyssnar på nyheterna =)(Y) Ingen idrott idag så slutar halv 3 :D Toppen!!

Måndag igen..

Goddagens Sunshine! Solen har varit uppe idag, riktigt varmt har de varit, ett sånt där riktigt vårväder, Härligt!! Slutade kl 12, så for hem och sen ringer Carro och ber mig komma in till stan, så var vi med Maria och sedan kom Hanna också. Hannah,hannah,hannah!! Hahahhaa. Jaja, vi lalla runt lite å sen så käka maria på max, så där träffade vi Celina =) Sen tog vi bussen hem. Vi fick stå, så vi kolla om vi kunde stå hela vägen utan att hålla i oss, haha vi kom bara ner för backen så höll vi på att flyga längst fram, men skojj var de. Nu väntar jag på att få äta sedan ska jag vidare till carro och vara me henne, hanna och maria :D kulkul! Blir väl att chilla och snacka om allt, och man får inte glömma att skratta åxå =)


Nu har jag varit med dig Frida 4 gånger, och för varje gång så gillar jag dig mer och mer. Kan typ prata med dig om allt, fast vi har inte fått så mkt sagt än. Men de tar inte 2 timmar. Men du är en stark person och du är en sån där härlig människa som är sig själv och sånt gillas :D<3

Våran första bild <3


Söndag som alla andra!

For till gammelstan igår och sova dära, så for hem idag vid 1 sen for jag till Carro och sen kom hanna också. Träffade Bia och Jakke på bussen, så ska åka förbi där sen efter träningen. Nu har jag då kommit hem från Carro, trevligt var de. Så nu ska jag äta mat och sedan köra till träningen :D Så ska sova hos Carro ikv, mysig, har saknat att ha henne så nära mig <3 Blir lite tråkigt uppdatering idag, men kanske skriver mer ikväll =)

Våran första bild <3

Har kommit till uh för ett litet tag sen. Har varit hos sötFrida till halv 5 ungefär. Riktigt nice, vi fikade lite och sedan har vi pratat om allt möjligt skit =) Tagit våran första bild tillsammans. Sen drog jag till carro och käkade palt där. hjaha har käkat palt 4 gånger nu på 2 veckor. Har inte så mkt att skriv anu, men skriver mer ikväll =)

Det snöar fortfarande...

God morgon sunshine, själv har jag inte sovit många timmar :/ sitter fortfarande i pyjamas och kommer nog göra de tills jag ska iväg. Ja, idag händer inte så jätte mycket, så ska vara med frida lite senare och sedan ska jag med Carro till uh, hon jobbar så =) Så, så mycket mer än de lär inte hända. Så nu hade jag tänkt och äta lite frukost och mysa i min pyjamas och dunisar (Y)

Duntofflor

Hemma efter en kväll på uh. Har varit helt okej faktiskt. Vi satt och spelade buzz ett bra tag. A-l och Classe kom förbi en snabbis. Sen kom Carro och var social med mig, senare kom Tony, Jacke och Arman? dom spelade lite sen drog dom. Sen har de inte hänt mkt, vi åt ''roppade'' popcorn= Brända popcorn! Fick ont i magen av typ all olja, hojja. Sen iaf så tog vi inte kvart i 11 bussen, så vi var ut och vandrade i en halv timme, kan då säga att ja frös om fötterna. Ajja, de var trevligt iallafall, jag och Carro tog lite kort åså =) Så nu sitter jag här med mina dunisar å pyjamas och lyssnar på musik, finns det nå bättre (Y) Blir nog sängen snart.


Svårt klädval!

Har ingen aning alls om vad jag ska ha på mig :( Det känns som om de ska var lätt när man har en hel garderob full, men de går inte alls bra. Hm, vill typ vara så där halv fin, orkar inte klä upp mig för mkt. Mjukisar känns som en härlig fredags klädsel, men har haft det typ hela veckan så.


Några tips på nåt fint, men inte för uppklätt?

Helt misslyckad...

Det gick inte alls bra att sy på projektarbetet idag, blir så arg. Slutade med att jag gav upp ena plagget som blev helt misslyckad och började på ett annat istället, som jag hoppas och tror kommer att bli bra =)
Ja, kvällen bjuder på ett jobbpass på uh, och får umgås med dom nära och kära. Ska bli riktigt skojj faktiskt, har inte umgåts med varandra på ett bra tag känns de som fast de bara var för en vecka sen. Men vi måste bli bättre på detta säger jag bara =)

Här är lite bilder på min bh som är klar ;)




Fredag...

Morron! Vaknade för ett litet tag sen. Denna dag bjuder nog inte på så mycket, blir att åka till skolan och jobba på projektarbetet och sedan åka till steal och träna på nåt kuligt pass. Senare ikv så blri de att jobba på Uh!! Nä, nu ska jag duscha och sedan äta frukost, sedan till bussen (Y)



Yoga!

Hann bara hem och äta så fick jag skynda mig till min skjuts. Dansen gick bra, alltid lika roligt =) Sen så efteråt så pratade jag med Monika angående yoga. Hon visade mig en övning som är bra för sömnen, clownen heter den. Rätt svår och jobbig var den, man ska typ stå på huvudet och armarna och benen ska man eva upp på armbågarna, så ska man stå så och andas. Jag förstår inte att yoga akn vara så ''utvilande'' eller nå, om man ska hålla på och göra såna där konstiga och jobbiga övningar. Men de verkar vara bra iaf. Så funderar på att börja, men de är så ju dyrt, så man får hoppas att mamma kan sponsra med de =)
Tänkte lägga upp några bilder på min kavaj till min mosters man som jag blev klar med för ett par veckor sedan. Det kommer bilder senare på min bh åxå =)




Snö kaos !!

Tror ni jag vart nå besviken, när ja kommer ut så har solen gått bakom alla moln, så de varade typ bara i 10 min.  Jaja, sånt händer !  Hade samhällslektion, typ första givande lektionen sen vi börja med kursen. Sen vare fisk till lunch, hojja, fick äta seg palt. Sen på sömnaden kom de en tjej från luleå som bor i dublin sen 11 år tillbaka och pratade om de hon gör där åså. Har hunnit rätt långt på min korsett idag, riktigt nice är den =) Sen där vid 1 ungefär så började de att snöa, och de snöar fortfarande, så nu är hela luleå täckt av vitt igen. Nu ska jag på träningen, men skriver sen ikv =)

Solen skiner

God morgon ! Vaknade för bara en stund sen, och är rätt så trött. Men de ordnar sig. Solen skiner ida, så nu börjar man få lite vårkänsla =) Har bara två lektioner idag, men dom är långa så slutar inte förens kl 5 idag. Nä, nu måste jag kila så jag inte missar bussen.


Stora frågan...

Idag har det inte hänt mkt faktiskt, blev klar med min Bh på sömnaden, riktigt fin men dock förliten, så nu får man hoppas bättre på trosorna och korsetten då =) Sen gjorde jag och 2st till i min klass klart en uppgift som ska in 30 mars, så et mindre projekt =) Har hunnit vara med Sanna idag åxå, vi kollade runt lite på vad vi sla försöka att jobba med i sommar, går ju ut i år så är ju arbetslös till sommarn, hojja. Sen kom Frida till mig vid 6 så vi hade de trevligt, satt och lyssnade på musik, kollade runt lite grann och prata. Har saknat henne riktigt mycket faktiskt. Du gör mig alltid så glad, tack för att du finns <3


Nu har jag mycket tankar i huvudet som snurrar runt. Jag vet inte riktigt vad jag vill bli, finns mycket men frågan är de hur långt man kan ta sig. Vill typ jobba med människor samtidigt som ja skulle vilja prova på guldsmed och bli fotomodell. Men ja får väl se hur långt man kan gå i dom olika sakerna.

Har fotat lite, men om resultaten blev bra är ju den stora frågan:



Hur ska man göra för att fastna på kort, några bra tips? =)


Bia min makaron...

Helgen har varit en riktigt bra helg faktiskt, med en massa underbara människor och mycket skojj!
Och denna vecka kommer nog bestå av, lite plugg, dans och vara med frida och typ inte så mkt annat.


En underbar dag med Bia igår! <3
Vi for förbi hennes mamma som bjöd på lunch, sedan kollade vi på
gamla kort, sen for vi förbi mig och sedan hem till henne. Sen vart de
en mysig kväll och sov där =)


Tack för att du finns där för mig då de är som tungast! <3

Love is a big mystery,

Jag vill att du ska veta
Det spelar ingen roll var vi tar vägen
Någon måste gå
Och jag vill att du ska veta
Du kunde inte ha älskat mig bättre
Så jag är redan borta

Ser på dig gör det svårare
Men jag vet att du hittar en annan
Som inte alltid gör att du vill gråta
Vi kände hur giftet som i
"Perfekt" inte kunde hålla den kärleken vid liv
Du vet att jag älskar dig så
Jag älskar dig nog att låta dig gå...



En vän förlivet!

Har inte så mkt att säga om denna helg, men de är en dag imorron också!!


En dag utan dig, känns som en groda utan ben, HOPPLÖS!! <3


This is my life now, and I go my own way!!

Som de är just nu så är allt upp och ner. Men vad ska man göra åt saken? Livet är som en stor berg och dalbana och mitt tar bara omvägar hela tiden. Kommer detta nånsin att bli bra? Jag tror nog inte de, de kommer nog alltid att vara så här. Jag vet att de inte är lätt, varken för dig eller mig just nu. Men de kanske är så här de måste vara, fast ingen av oss vill egentligen. Men de är nog bäst att de blev som de blev. Men du gör de bara så svårt för mig. Dagarna blir svårare att genomföra. Vill helst inte stiga upp ur sängen, vill inte vakna upp ur min dröm och veta att jag måste leva i verkligheten också....Cause this is my life, my friend, and I cant be no one else

Kommer de nånsin att bli bra?

Jag vet inte vad de är jag måste göra för att få dig att förstå. Allt bli bara värre för varje gång...Men jag vill att detta ska funka, så jag ger inte upp. Men du måste tyvärr möta mig halvvägs! Jag vet att du kanske är förbannad, men ska de gå ut över mig, är det jag som ska få ta den skiten? Jag har inte ens varit med och bestämt. Men nu är de som de är, och det måste du acceptera. Varför inte ta vara på detta och göra de till det bästa? Vad är de som är problemet igentligen? Vad är de som får dig att backa, som får dig att göra som du gör? Är du rädd för nånting? Är de något som jag har gjort? Eller är det bara de som hände för en massa år sen? Hade du tänkt älta detta hela livet, för om du hade tänkt de så är de bara du som kommer må dåligt av de och förlora på det helt. Det tar bara en massa energi från dig. Men jag hoppas att du nångång kommer öppna ögonen och se vad du har, för när den dagen kommer, så kommer de att bli den bästa dagen i mitt liv...Jag vill bara att du ska förstå, att de är som de är nu och de är inget vi kan göra åt!



Kanske hade de varit lättre om jag aldrig blivit född...

HubbeGubben min <3

Du är min bästavän och det är jag glad för!


Ingen ork alls,

Jag vet, har varit dålig på att uppdatera. Men just nu har jag ingen ork till det alls, så ni får nöja er med detta inlägg, tyvärr...



Jag önska bara att du förstod, att du inte är så känslokall!!!

RSS 2.0