Boden alive

har int så mkt att skriva, är bara sjukt trött just nu, vill ha somamrlov, vilket jag får på fredag :D(Y)
Blir kanske gbg iaf, men vi är inte säkra på de ännu :/ Hoppas på de iaf...
Ihelgen har de inte hänt mkt alls, jag,bia, älskling och min bror var på boden alive, och där träffade man en massa underbart folk som var hur glada som helst (Y) Och åkte massa karuseller...Sen så på lördagen var vi vårat lilla tjej gäng och hade de trevligt, satt utanför copp och pratade en hel del och sen drog vi in till stan ett tag, och sen hem =) Söndagen gick åt till att sola hela dan med bia, lina, sara, carro och hennes syrra och syster dotter (Y) sen kvällen spenderade jag hos älsk. Vi for och bada med hans lilla syster. Sen var de bara att fara hem :( alltid lika tråkigt att säga hejdå :/

Lite bilder från helgen =)


Jag älskar dig <3

Jag och älsk i öltältet

sötnosen bia och jag i ett annat öltält (Y)

30 dagar kvar...

Veckan har då börjat bra, sol varje dag och många promenader med gamlingarna (Y)
Har dock inte kunnat sola nå, men nu är de bara 30 dagar kvar tills Turkiet,
Sanna den lilla ungen, drog dit igår med familjen i 2v, morr !


Jag älskar dig <3










Mockarutor,

Helgen då, de började med fredag, jag och älskling for med hans familj till deras stuga, så kom de folk dit, och vi hade de bara trevligt och mysigt (Y)  Sen på lördan så for vi hem därifrån, for förbi råne och persön sen hem till dom ett tag, sen till örnäset. Var med en massa folk på tivolit och drack och hade de mysmys, sen efter de drog vi till en kompis och hade de mysig där, vi badade och basta, så kvällen var slut kring halv 5. sen söndan var man lite bakis, hade lit ont i huvve, for till älsk och var där och hade de underbart sen hem och sov. Har då jobbigt idag, bara 1v kvar efter denna då. De är rätt lång tråkigt, vi har ju som inte så mkt att göra, vi sitter mest och inte gör nånting. Städer lite här och där, annars springer vi bara runt. Men nu bakar vi lite. Gick int så bra förra veckan när vi skulle göra sockerkaka, haha vi glömde mjölken :S och i dag gjorde vi mockarutor, men vi brände en av dom, haha så vi är ju int så duktig. Men de var för att ugnen som plåten rymdes i funkade inte, så de blev rökigt och bara lukta bränt :S Jobb i morron igen :/ 9.00-16.00, blir att städa på fm och baka på em :D(Y)

Nu är de sommar,

Nu är de sommar och jag är glad som en sommaräng =)
Börjarde då jobba i måndags, på sundsgården, sjuk kul ska jag då säga. Vi är 4 då som sommarjobbar, varsin våning, men vi springer mest tillsammans och har de trevligt med alla gamlingar (Y)
Nu är de bara i morron kvar av denna vecka, ledig midsommar, sen 2v kvar.
Har int så mkt att säga, ska snart göra om min blogg iaf, så ni har nått nytt att titta på :D

Kan bjuda på en sommar bild =)




Hej så länge


Fredag,

studenten+ en massa alkohol och trevligt folk (Y)

Här är då lite bilder från första sommarlovs helgen =)
När gänget är samlat, de är då vi har de som roligast



Bia och jag, snart 8år tsm <3


Lina, Jag, Bia, Carro och Anna

Jag på Kh

Underbara Linn <3

Bia, Carro, Anna, Jag och Lina (Y)

Bia och Jag <3

Snart midsommar,

Då var de slut på denna vecka, och skolan är snart slut ,skönt som fan. Är så sjuk less nu, åså börjar man jobba den 15 juni också, kul, nja pengarna men annars, nä ! Sen blire gbg och ev pappa :D så får ju lov då, sen hemma en vecka, sedan turkland med Lina =) sen är mitt resande slut.

Snart midsommar, vad ska man göra ? Hade vart kul å vara med släkten, men alla bor ju inte här så de blir ju lite svårt :/
Blir väl att vara hemma, elr följa med pojken till deras stuga. Får se hur jag gör =)

Okej, i veckan har jag inte gjort mkt alls, har bara umgåts med folk och haft det trevligt. Sen helgen då, den har varit helt ok. Vi hade uppvisning igår då, och de gick ju bra, kallt vare, men de kom ju iaf lite sol när vi dansa så =)

Men nu mina vänner, ska jag ta och lägga mig och läsa twilight =)(Y)


Hejs

helgen,

ja säger att helgen har varit den bästa ever.
Trevligt folk, bra stämning, och alla har bara umgåts och haft kul.

Detta måste göras om <3

bjuder på lite bilder...


RSS 2.0