Helgen har gått...

Har tyvärr inte så mkt att skriva idag heller. Nåu har helgen gått och vi har väl inte gjort så himla mkt. Igår for vi till ljusdal och for runt på lite affärer och sedan hem efter 3 timmar typ. Fyndade ett par diseljeans iaf =) Sen idag så har carro varit med sin bror, hon for redan igår kväll, så mia tog med mig till ljusdal idag med för att vi skulle prova på curling, riktigt kul vare men svårt. Sedan konsum, fyndade ett par trosor =) Sen har jag försökt att plugga lite grann, gick inge bra, fattade nada, samhälls säger jag bara, ojoj ! Nu ska vi väl snart ta och lägga oss i sängen och försöka sova. Måste bli frisk, men de är bättre nu än vad de var när jag kom. har bara snuva och dum hosta :S


Godkväll

Efter en lång resa

NU är jag och Carro hemma hos pappa, vi kom fram typ halv 4 inatt, men annars har de varit brabra =) Nu sitter vi och dummar oss, carro fastnade på kroken (Blåsfisken) Hahaha, pappa försökte fånga in henne (Y)
Nu väntar vi väl på att mia och dom ska komma hem, så de blir lite liv i huset, och inte bara vi som spökar runt=)


Sen uppdatering...

Nu kan jag lägga upp en bild på min tårta från Carro :) <3


Den tog två timmar att göra// Carro

NI gjorde min dag iaf...

Går kvällen var skit kul, har inte haft så roligt på flera månader...Bia med hennes knäppa ''spök'' historier. Jakke med sitt konstigt prat, som smittar av sig, slutade med att alla pratade som han. Och Carro och Tony, ni är ju som ni blev ;) NI gjorde min dag iaf, nu vet jag att jag kan vara mig själv med er...Men jag säger bara, ''Skinka, skinka, ham, ham'' =)

Nu är det bara denna dag kvar och sedan 16.32 så rullar vårat tåg mot järvsö, ska bli riktigt skönt att få komma bort från denna håla ett tag =) (Y)



Goodie Food :D

Nu sitter jag hos Carro och vi väntar på Hanna, vi ska bjuda på dagens mat, vilket blir: Stekta silverfiskar med potatismos, mums ;) Haha, å lite sega sniglar till efterrätt (Y)

Dagens
Carro: Hittade en bild på en snigel som hette Hubert, så seg är jag inte!
Lisa: Men du tänker segt.
L och C: HAhahahahaha





Now it´s done...

I did what my heart told me to do. I want to feel free to do whatever I want. It feels, it makes almost hurts. But at that moment it felt good and now I do not know. Everything is just so quiet and empty ... I love you, but this does not work anymore. You will always have a place in my heart a special place that nobody can pay. We've had good times together, but recently it has only gone downhill. But right now I think it's best if we are just friends, and see over time how it will be


Badkar och hårdbröd (Y)

Orkar typ inte skriva nu heller, haha!! Har typ tappad blogglusten, vet bara inte vad jag ska skriva längre.
Ajja, skriver väl lite om dagen då. Skola till 12, för vi hade inte lektioner efter 12. Så då for jag hem, och var riktigt duktig, skulle plugga men kom på nåt helt annat att göra. Börja rota lite i gamla kläder som ja skaulle slänga, så hittade jag två linnen som jag gjorde om och sydde ihop, så nu har jag en ny fin överdel till min dans =) Sen så for jag med Ylwa som hämta upp mig till G-stan för att träna lite inför tävlingen på lördag. Appropå de så kommer jag ihåg det Frida sa till mig första gången vi träffades: Är du duktig på att dansa?(Söt hon är) Iaf, sen så for jag till Carro, så vi badade badkar, med tända ljus å nån doft grej i vattnet och bara prata om allt möjligt, å får inte glömma att vi svamla också =) Sedan så gjorde hennes bror lite te, så vi passade på att ta litegrann och åt hårdbröd med smör till :P Så nu ska vi sova så vi orkar upp, för att orka en dag till 5 :S Ska vara duktigt och göra klart läxan imorn innan skolan, får väl se hur de går...Boooring!


Godnatt!


Snodde den av Carro =) Du är verkligen min BästaVän <3


Ibland är sagor bättre än verkligheten,

Det får bli ett kort inlägg idag, kanske skriver ikv!




När nageln går av så äre de inge kul :/ Eller lite kanske =)

Det enda man får är...

Vad ska man göra när alla bara vänder en ryggen? Dom som sa att dom alltid skulle finnas där för en, att vad som än händer så kommer vi alltid att vara vänner, hur långt ifrån varandra vi än kommer vara så kommer du alltid att vara min bästa vän. Ingen kan ta din plats ifrån dig i mitt hjärta, jo heller hur? Bullshit säger jag bara, vi vet ju hur de ser ut nu. Nu är de som om vi inte känner varann längre, knappt att vi hälsar!! Vad är detta för skit liv?

I need to know

Still hard for me to realize
That I am on my way
I'm getting stronger day by day
For ev'rything I've left behind
None of it was true

Close my eyes
I try to hide
I'm listening to my voice inside
What's on to tell me right or wrong
I need to know where I belong
For all the days I ran away
I never dare to ask me who could I be
Who can bring back the
love that's inside me


Carolin, Svea Blomqvist Lindström <3



14 år och DU är min bästa vän! Du gör mig lycklig varje dag, du får mig att skratta då jag helst vill gråta. Du får mig att ställa mig upp och orka en till dag då jag helst bara vill ligga kvar. Du får mig att orka leva fast livet länns så meningslöst vissa tider. En vän som dig får man söka efter, det finns ingen som du, ingen som gör mig så himla glad, som får mig att skratta varje dag. Du gör mitt liv värt att leva, du är min andra halva, för utan dig är jag verkligen inte hel. Vi har bråkat en gång i hela våran tid tillsammans, och vi gör de aldrig mer. Du är som en lilla syster för mig, hon jag alltid velat ha, men aldrig fick. Du ska bara veta hur ensamen jag känner mig när inte du är vid min sida, men jag vet att du är det i dina tankar. Jag finns här för dig precis som du finns där för mig. Det bästa minnet jag har med dig, de var den där gången då vi satt under ditt skrivbord, och vi spilde ut cola på golvet och din mamma blev ganska arg. Och alla dom dagarna vi hade våra dockor som var likadana, precis som du och jag. Vi tog dom till gungorna och gungade och hade de skojj. Då jag och Sanna skojja med dig att vi skulle hopp ut från bussen när dörrarna var öppna och den stod i stopljusen. Vi har inte alltid haft den bästa kontakten, men vi har alltid pratat med varandra iallafall. Jag vill bara säga tack för att du vill bli min bästa vän igen. Jag har saknat dig så mycket under den tiden vi inte har umgåtts. Men jag har dig nu, och dig kommer jag alltid att hålla hårt om nu. För då har en så stor plats i mitt hjärta, en plats som ingen, och då menar jag ingen kan ta ifrån dig. Skulle du lämna mig så skulle jag lämna livet, för jag klarar mig verkligen inte en dag utan dig. Jag vill höra din röst, för den gör mig så lugnt. Jag vill höra dina hjärtslag, för dom visar att du lever. Jag vill se ditt vackra leende, för de påminner mig om att man kan vara glad oavsett hur svårt de kan vara. Jag vill ha dig i en underbar kram, för de betyder att du bryr dig om mig. Jag vill att du ska veta att jag smygtittar på dig när du inte ser, när du sover. Du ska bara se hur söt du är! Jag vet inte vad jag skulle ha gjort om jag aldrig hade fått träffa en sån underbar och fin människa som du. Jag säger bara Tack till din mamma, Tack till Ederforsgatan, och Tack till Luleå! Jag vill att du ska veta, att jag kommer alltid att vara din vän, oavsett vad som händer, och jag kommer alltid, älskar dig, ALLTID ! Komihåg Darling, You make my life, and you are whort the whole world !! Du är alltid en vinnare i mina ögon, för du är min ögonsten, bara min!!

Förhoppningsvis...

Ja, denna dag gick ju som den gick. Har inte gjort mkt alls, skola å sedan vart me Hubbe och Helge (Y) Sen var de bara att dra sig mot Anna för att åka och träna...Sen vart ja grymt hungrig, hade int ätit på typ 8 timmar så, blev lite kvällsfika sedan Andra Avenyn :D Gårdagen gjorde ju inte denna dag bättre heller så, menmen. Det blir väl bra i morron förhoppningsvis, fyller ju 19, men önska att det var typ 10. Då allt var bra, då man inte hade några beskymmer eller problem. Allt var som så där nära perfekt man kan komma. Men vi blir äldre, så vi har ju inget val, tyvärr!!



Minnen <3

But sometimes...

Just hang around and you'll see
There's no where I'd rather be
If you love me, trust in me
The way that I trust in you


All I really want is to hold you tight
Be with you day and night



I´ve taste the tears

Detta är bara så meningslöst! Vad håller jag på med egentligen? Är de så himla svårt att hitta dom rätta svaren?
Haha jag tror inte de. Det handlar om 1 ord nu och inte 3... Men jag har nog gjort mitt val, och det är nog det rätta. Men de är du som måste förstå, det är mina känslor, mitt liv och mina val och du kan inte tvinga mig till nånting! När kärleken tar över, så lever man inte i verkligheten längre...


The game is over!

Klass fest

Har varit duktig och åkte till skolan idag, för att jag och Sanna skulle jobba på vårat projektarbete. Gick ju bättre än väntat (: Sen senare idag, så har vi klassfest, så ska vara på östermalm kl 19.00 först, sen så äre lite folk som ska dra på krogen, men orkar inte följa med så jag drar till Hubbe och sover där i stället (Y) Säkert mkt roligare! Så nu ska ja väl hoppa in i duschen och sedan kolla vad de blir för outfit ikv, Svårt!

Hejs...


You´re not my cup of coffe!

Ne-yo <3

En riktigt bra låt!


FÖRLÅT!

Förlåt! Förlåt för allt, de var inte meningen att såra dig. Att de skulle gå så här långt. Jag mår så jävla sjukt dåligt av detta. Fattar inte att de har kunnat bli så här. Jag har kännt dig rätt länge nu, snälla. Jag vill inte heller ha de så här, men ja vet inte. Det verkar inte som om de ska vara vi längre, eller? Jag vet inte, ja vet ingenting just nu. Allt bara snurrar, får knapp nån luft, och tårarna bara rinner. Men vad fan ska jag göra? Jag står inte ut längre. Det måste lösas, och då menar jag nu. De funkar inte att ha de så här...Men jag ger upp, för detta går nog inte att fixa till nu. Det har gått för långt. Men de du är, de är en fin vacker gåva!



Fix,fix och fix, you know ;)

Näni, nu måste vi tag i detta liv, detta år och göra det till något bra. Kan inte fortsätta att leva så här, de går inte. Nånting måste göras, men jag vet inte vad. Kan få ordning på mitt rum till att börja med. Om man börjar med utsidan så kanske insidan vågar krypa sig fram så att man kan ändra lite grann på den också. För man kan inte leva ett liv som man inte vill leva. Så de är lika bra att börja i tid, innan de blir försent.
Men jag kommer nog lösa de på nåt sätt, skulle jag tro. Får väl ta hjälpa av min allra bästa vän Carro =) De är tur att jag har dig, du får mig alltid att tänka, och de är du som, make my days! Så med lite hjälp av henne så kommer de nog bli orning och reda på mig ska ni se =) Ska bli mer intressantare, så ni orkar läsa de ja skriver. Kommer som aldrig riktigt på nånting så där,nåt bra liksom, Men de kommer de med ska ni se =)

Hojja, är helt slut! Har varit till en kiropraktiker idag, å satan va ont de gjorde när hon fixade till min arm. Grät i 5 min och fick ingen luft, hyperventilerade nästan. Ajja, de kommer väl kännas bättre, kroppen är slut nu så ska ta och lägga mig i sängen och se på tv, familjen annorlunda och outsider framför mig =) (Y)



RSS 2.0