Men en bild säger mer än 1000 ord...



Låten säger så mycket, så många känslor och tankar!







Minnesvärda minnen...

Måste komma bort härifrån nu alltså, men de är bara 24 dagar kvar i morron, sen blir de Hejdå Luleå i 1 vecka. Så himla skönt de ska bli. Längtar otroligt mycket, och har ju med mig lilla Gubben Hubert också, som gör mina dagar värda att leva...Vi ska få så många minnesvärda minnen, för vi bjuder på oss själva och de är väl huvudsaken. Allt blir så mycket roligare då =)

Nä, nu ska ja sluta dagdrömma och komma tillbaka till verkligheten...





Shoppoholic

Tänkte att jag skulle lägga upp lite på vad ja har slösat pengar på idag =)



Ginatricot, 249kr


Åhlens, 169kr


Sister, 25kr


Team sportia, 299kr

Nickelback <3

Kärlek till dom ^^,



Ska man känna så?

Jag blir så förbannad! Förstår du inte att du sårar mig med dina ord? Det gör alldeles ont i mig. Jag börjar undra om jag verkligen finns för dig, om du verkligen älskar mig. Jag vet inte vad jag ska tro längre, betyder jag nånting för dig? Jag vet inte vad jag ska säga längre, jag kan bara säga att jag hatar de som de är nu, som de alltid har varit. Jag fattar inte att just du skulle bli så, att de var oss de skulle hända. Det är några mil emellan, men vad har de med att finnas där för sitt eget kött och blod? Att visa att man älskar en, och då menar jag att visa, och inte att säga. För de är två olika saker. Jag vet inte, allt bara snurrar just nu, och du gör mig tokig!

Du gör mig bara så ledsen...

Minnen <3

Jag vet inte alls vad ja ska skriva om längre. Jag är tom, helt tom på ord just nu !!
Men jag kan iaf bjuda på några gamla bilder...

Tiden bara rinner iväg, minnen består!





Kom tillbaka älskling Nuuuu! Saknar dig som satan <3




Vad har hänt med alla dessa år egentligen? :'(

Tankar, och svåra val !

Jag försöker verkligen komma på vad jag känner, men att de alltid ska vara så svårt ! Ja menar, de är väl bara att sätta sig ner, tänka igenom dom två åren och sedan så kommer man fram till hur man vill göra !? Men tydligen inte, utan de ska vara komplicerat...Jag blir bara så tokig, de är som att jag inte når fram till mitt inre, och verkligen får reda på hur jag känner, hur jag vill göra, hur jag vill leva. Jag vet att jag kanske borde lämna personen, men jag kan inte, de är nånting som håller mig kvar, och de är de som gör de så jobbigt. Men jag känner ju personen som en öppenbok, så de är nog lättare än vad jag gör de till.

Men nån dag, nån månad och nåt år, så ska jag komma på lösningen, jag ska komma på hur jag vill göra, hur jag vill ha de, och hur jag vill leva. Det får väl ta den tiden de tar, så får jag ta och acceptera att de är som de är just nu. Men jag menar, man ska ju vara med dom man mår bra av, dom som får en att tänka positivt, dom som verkligen visar att dom älskar en, på riktigt alltså. Inte sånt där tjafs typ, Jag älskar dig ! Åså menar dom de inte, utan bara säger !

Sånt blir jag bara så förbannad på, för man kan inte älska en person efter några dagar, månader, de kan ta flera år. För älskar är ett starkt ord, eller har jag fel ? Jag vet inte, du säger att du älskar mig, men kan jag verkligen tro på de? För man kan inte älska en annan person förens man älskar sig själv först. Så de du måste göra är att älska dig själv först innan du kan säga att du älskar någon annan. Och du säger att du litar på mig också, men de tror ja inte heller på, för du visar de då inte, genom dina ord, dom tar så hårt, om du bara visste.

Du måste lita på dig själv först, vilket du inte verkar göra, så du måste verkligen börja lite på dig själv, och när du väl gör de så kan du komma till mig sen och säga att du litar på mig. De kan ta ett tag, men jag får ta de, och vänta ! För de ända jag vill höra, de är sanningen. För hellre tar jag den hårda sanningen än den snälla falskheten. Visst, vi har många minnen tillsamman, vissa stunder är unerbara, men vissa vill man inte ens komma ihåg, men de är såna som fastnar, som man inte kan glömma alls. Det vi måste göra, de är att prata igenom, och då mernar jag verkligen igenom. För jag är less på att leva i en lögn, där ingen säger sanningen, eller inte säger som den tycker. Jag menar, man ska ju kunna leva med personer hela sitt liv, och då ska man kunna berätta saker till varandra, oavsett hur tufft de kan vara. Men de är ännu tuffare att gå runt och leva med en hemlighet, än att berätta den, eller ?

Du är verkligen en underbar person, jag har nog inte träffat en sån fin människa på länge, men allt börjar rasa eftersom, så nånting har gått snett nånstans. Det kanske är mig de är fel på, att jag börjar att gå åt ett annat håll, och du åt ditt håll. Vi kanske börjar bli helt för olika personer, som inte kan leva tillsammans längre? Och då kanske de bästa sättet är att säga hejdå, och bara låta de vara som de är, acceptera att man förändras och att alla är olika. Men jag vet att du kommer alltid att ha en stor plats i mitt hjärta, du kommer inte vara den jag kommer glömma i första taget, kommer nog aldrig att glömma dig. För du är en sån som alltid kommer finnas i mina tankar. Jag kommer alltid att tänka på dig, oavsett vad som händer och vad vi väljer för väg att gå...Detta kommer att ta tid !


Jag önska bara att jag kunde
älska dig som förr!

Lördag, helg?

Har börjat min morron med att äta frukost och sedan sett lite på Disney channel (y) Så nu sitter jag och väntar på att Therese från Skeå ska komma hit :) Sen senare ikv ska ja jobba på uh, så ska vara med de älskade tjejgänget :D Igår så var vi och kollade på nya bassunen, de var inte så mkt speciellt faktiskt, och de var bara små äckliga fjortisar som var där, så vi for ganska fort därifrån, så vi får ju då till uh som alltid <3 Så medans ja jobbar så ska Therese umgås med min mamma, hihi. Sen i morron så åker hon hem igen :/ Tråkigt, men de är så när de inte är lov ! Men men, nu har ja inte så mkt att säga, är kass på att skriva, vet inte vad ja skriva, så de blir bara en massa tråk att läsa, tyvärr !

I still wonder...How difficult can it be?

Somewhere along the way I guess I just lost track
Only thinking of myself never looking back
For all the times I've hurt you, I apologize
I'm sorry it took so long to finally realize
Give me the chance to prove
That nothing's worth losing you
And I'll make it up to you.


Fel program...Smart? Tror inte de!

Vaknade kl 6 i morse och var inte ens trött, så de var lika bra att inte somna om, så slog på tv och kollade lite på barnprogram, sen bar de av till skolan. Denna dag har bara bestått av en sömnads lektion, från 8.15 till 12.05, kan då säga att de var rätt jobbigt, men men så är de. Vi har iallafall börjat med underkläder nu, kommer bli skojj, hoppas jag =) Har insett att jag går fel program, bra att komma på de nu, när man går sista terminen tills man är fri. Men ibland är man inte så klok, men de är inte så lätt att veta vad man vill bli när man går 9:an. Så de blir väl bara att försöka plugga vidare sen då, jobbigt värre! Iallafall, sen skulle vi på en lektion som vi inte behöver gå på igentligen, men jag och sanna gör de ändå, för att få uppgifterna gjorda i tid, men läraren visste inte att de är ny tid, så hon var inte där när vi kom, så rätt meningslöst att käka lunch och vänta tills 13:05. Ajja sånt händer ! Idag ska ja väl inte göra så mycket, ska väl se på lite tv och vänta på maten =) Sen umgås lite och sedan sova :D
Måste säga att jag saknar dig FRIDA <3 Vissa saknar mer än andra, och du är mest saknad just nu !


Dålig dag, sämre än andra?

Blir så jävla less på lärare som aldrig kan meddelat nånting ! Skulle ha lektion idag, 9.45. Kommer till skolan så kommer hon aldrig, så hade hål fram till 1, så va fan ska man göra själv i typ 3 timmar ? Blir så less, ja menar de är inte första gången de händer. Är de så jävla svårt att ringa eller smsa och säga att dom inte kommer idag !?
Sen så missade vi samhällslektionen idag för att vi fick veta igår att vi skulle vara i aulan kl 1, för att få information om hur vi ska göra när 9:orna kommer på studiebesök. Helt seriöst det blev helt plötsligt. Vi ska sitta på nå stolar, allt ska typ se perfekt ut, sen finns de en sån där vit duk med bilder, och sen ska vi prata i mick, och berätta om vårat program. Helt sjukt ! Tänker då inte prata, ska hoppa av. Ja menar, de kommer typ vara 200 pers :S Sen idrotten var inte heller så efftektiv, vi gjorde typ ingenting, hade killerboll, klättra lekte på låga äventyret, men skulle knyta fast sig med en annan. sen hade vi nån konstig fotbollsmatch. men går på händerna bakom ryggen typ och sparkar med fötterna, helt meningslöst. Sen satt läraren och prata i typ 40 min om int mer, om träningsdagbok, och lite vad vi ska göra åså...Sen så slutade vi 5, så var rätt hungrig, hade bara ätit frukost, så maten var inte klar när ja kom hem heller :/ Så dagen har inte varit så givande, och inte den bästa heller !!!

Utställning...

Jag börjar bli riktigt kass på att uppdatera...Men nu har skolan börjat, meningslös dag iaf, satt i klassrummet typ 1.5 timme sen promma till kh för en utställning som inte var den bästa precis. Ajja, sov morgon i morron sedan börjar träningen igen :D(Y) nåt som är positivt ! Sen kommer söt tösen på fredag <3



Kommer bli bättre, lovar ! Vet bara inte vad jag ska skriva om ?

Är eller var du min vän?

Se på oss nu, vi glider isär, hur hamnade vi här, nära varann, så långt ifrån, mmh !
Om bara du kunde se hur jag faller. Om bara du kunde se hur jag känner
Om bara du försökt förstå mig. Om bara du låtit mig nå dig. Om bara du lät bli att tystna.
Om bara du ville låta mig lyssna ! Du får inte se hur sårad jag é, för det kommer aldrig ske
Du eller jag, stark eller svag...


lika bra

Jag vet inte vad jag känner längre, de är nog lika bra att leva och inte känna efter så mycket. Det blir väl lite lättare att gå vidare!? Orkar inte vara så aktiv på att skriva så mycket just nu...Berg och dalbana !

You never...

I wanna love you but I don't know why. I though you never could explain, what's your game? You never would lose but you played the game...Now I can't even cry "I'm done" !



Jag, Carro & Sara <3

Jag älskar er tjejer, ni får mitt liv att orkas leva !!


Både insidan och utsidan...

Detta år kommer att bli min stora förändring...Allt kommer att ändras, både insidan och utsidan !
För nu går de inte att forstätta att ha de som de är just nu, så nånting måste göras åt de, och det
kommer att bli detta år.




Börjar med utsidan...

Nytt år och början...

Har varit så trött dom senaste dagarna, och haft annat för mig så har inte orkar eller haft tid att blogga. Sprry, men nu är de ett nytt år och början på mitt nya liv. Skriver nog mer i morgon.


Tjao...

RSS 2.0