-220608, FAN

Jag kan inte vara sur på dig, även om ja vill. Ja menar, man gör lixom inte bara så där, man säger inte allt man tycker och tänker. Vissa saker måste man tänka på innan man säger dom. Men du kanske inte förstår de? De känns som om du jämför mig me dina egna barn, för dom e ju så bra, dom är de inge fel på, nej dom är ju bara bäst. Men mig hittar du en massa fel på, de är inget som e bra me mig. Jag förstår inte, du säger att du älskar mig, att du vill finnas där för mig, att ja får vara míg själv å allt, men ja vet inte riktigt vad ja ska tro på lixom, du säger olika saker hela tiden. Men ja kan inte vara arg på dig, jag älskar dig för mycket för de,


-070608, Jobbigt

börjar blir less, kommer de alltid att vara så här.
Ja menar, vad ska man göra åt saken?
jag vet inte om ja tror på att de nånsin kommer allt bli bra, de har varit så här så länge nu, så man börjar ju lixom tappa förhoppningarna om att de kommer bli bra. Men sånt är väl livet, ja ska inte klaga, de finns dom som har de värre. Men ja fattar inte hur man kan låta någon må så dåligt, ja menar, har man gjort nått för att förtjäna de eller? de brukar inte vara så iaf. Det finns många som säger att dom förstår, men alla gör inte de så.

-060608, Resa

Hey,

Åker i morron, kommer vara bort 6 veckor, först 2 veckor hos moster å tjäna pengar, sen åker ja till stor stan, göteborg :D å är där i 3 veckor, sen så åker ja till pappa 1 vecka å sen kommer ja hem, så ja e hemma den 21 juli, känns som om ja kommer vara bort månader. Men sen är ja hemma restan av sommarlovet, då blire mycket dans å sena kvällar minsann :) Kommer sakna er allihopa. Men vi hörs på msn å på telefon va?

Puss,

-030608, Carina

Jag förstår inte, varför allt bara blir fel?
Varför allt går åt helvete?
Jag undrar bara, kommer de nånsin att bli bra igen,
jag tror inte de. Hur länge ska man behöva vänta,
ännu fler år, sömnlösa nätter ?
Men bara att du finns där för mig nu, så kanske vi
hittar en lösning tillsammans? Jag vet att de mesta
måste komma från mig själv, men jag kommer inte
att klara de ensam. Jag behöver ditt stöd, din hjälp.
Du kanske inte alltid kan hjälpa mig men att du finns
där för mig å lyssnar på mig betyder grymt mycket, de
går inte ens med ord att beskriva de. Jag är glad att du
är min vän, att du förstår mig, å tycker om mig för den jag
är. Tack för att du finns, you make me shine just like the sun.

-020608

You make me shine just like the sun ! <3


-010608

Jag säger bara Helvete,

RSS 2.0