1 vecka senare,

Ja, då är vi 1v över tiden :s
Tänk att man ändå har tålamod och vänta, eller man har ju som inget annat val än att vänta (:
Men jag läste mitt horoskåp förra veckan och då skulle mitt tålamod gynna mig och ta med på en äventyrlig resa. Så de måste ju vara det här, att gå över tiden och vänta och vänta och sedan sätta igång och de börjar den äventyrliga resan ;)
Men jag vill ha våran bäbis nu, helst förra veckan!! Och vill känna att jag kan ha min kropp för mig själv också, visst är det mysigt, men i slutet är man rätt less och att gå över känns ju inte roligare :( :)

Kommer ihåg att jag kände mig stor redan här, v18


Inget hänt ännu,

Var till barnmorskan igår, fått tid den 19/10 hos henne. Så har inte bäbis tittat ut innan dess så ska jag dit och sen skickar hon mig vidare till S-byn för ev igångsättning :/ Jag hoppas att h*n vill titta ut innan dess, så att vi slipper de :)
Börjar bara känna mig mer trött och tjock nu så och dagarna börjar kännas riktigt långa nu :/
Ååååh, less är bara förnamnet, har ju redan väntat i flera veckor på våran skatt åså ska jag gå över tiden också, vill ju ha bäbis här nu ju!!
Förlåt för att jag klagar, men att vänta på nå gott så får man faktiskt alltid vänta för länge, så de så!!

Hejs,


Ingen bäbis påväg,

Nu är jag trött på att inget händer, har bara den konstanta mensvärken och sen kommer de en smärta som gör ondare och jag hoppas åså tonar de ut till mensvärk igen.
Jobbigt att se barnvagnar nu också, och dom som kommer till bvc med sina bilstolar och allt...
Å, jag vill ha våran bäbis hos mig nu <3

Och till er alla andra, ni behöver helst inte fråga om bäbisen har kommit, de är bara jobbigare. Jag lovar att vi kommer lägga ut på fb när h*n har tittat ut (:

Hejs,


Andra dagen över tiden,

Nu börjar andra dagen som överburen. Kan säga att jag är rätt trött på att var gravid nu, alla humörsvägningar å allt därtill. Jag vill ha våran bäbis nu, spricker av längtan snart :)
Några dagar kan jag kanske gå med på, men hoppas inte på att de blir så länge så att jag måste bli igångsatt, för de är inte de jag strävar efter :/ :)

Men h*n kommer när det väl är dags, men varför inte komma ut när det är färdig bakat och allt? ;)


Kommer ihåg hur glad vi blev av att äntligen få se dig <3


Evighetens längtan,

Goddagens,
Fredag idag, vilket betyder att de är helg, får ha gubben hemma flera timmar :) Och det säger även att det bara är två dagar kvar tills lillknodden är beräknad att komm ut, men som de känns nu så lär jag nog gå över, hoppas isf bara på några dagar. För kan då lova att nu är jag rätt trött på att vara tjock och klumpig ;)


RSS 2.0