Ändrade planer (=



Titta vad jag har blivit bättre på att blogg, lite grann iaf, fast de handlar ju bara om några dagar, men ändå =) Men kommer bli lika dålig igen :/ (A) Blev ingen hanna idag, hon är sjuk igen :/ så kommer inte träffa henne förens på fredag (: Så blev att äta på max med micke och sedan for vi och hämta carro, så vi drog på gården och gjorde såna där lådor i papper, skit kul, men rätt svårt, iaf den första den blev rätt skev ;) Men varje dag lär man sig nåt nytt (:

Nu ska jag spela lite grann och sedan se tv och sova =) Ny dag i morron också (Y)

rätt så tråkig tisdag

Jaha, då ska vi se vad denna dag kan bjuda på? Just nu har jag ingen aning, får se om Hanna vill hitta på nånting sen. Ska ta och duscha och se om jag orkar ta tag i städningen, vilket jag borde göra!! Annars blir det bara en dag hemma och kolla lite på tv och så. Har då sovit mkt bättre i natt, så nu känner jag mig utvilad iallafall =)

En vanlig måndag



Denna dag har gått väldigt segt, började med att jag inte kunde somna om idag, har sovit skit dåligt i natt så var bara att stiga upp. Sen fick jag ringa Vårdcentralen och fick en tid halv 4. så väntade på att tjejorna skulle komma till mig. Sen for vi till hanna och käkade middag, hon bjöd på makaroner och köttfärs med gurka och majs och saft =) Vi vart lite väl sena innan vi kom oss iväg så vi fick trampa fort på cyklarna för att hinna till inpuls för att gå på Afro power dance, men vi hann i sista sekunden typ. Sedan efter de så for vi till G-stan och var rätt så sociala där. Så nu är jag hemma och ska ta och se på tv och försöka sova och hoppas på att jag sover bättre i natt =)


Ingen aning q:

Har typ inget att skriva om denna vecka, den har bara innehållit en massa olika träningar och umgänge =) Hanna har legat sjuk hela veckan så vi fick vara med henne iaf i fredags. Blev mest att bara gå runt  och inte göra nånting. Sen så vann ju Luleå igår också, riktigt bra =) For till pojken också och spenderade kvällen och dagen där. Lika trevlig som alltid! =) Så nu ska jag nog ta och lägga mig och se på tv eller nån film kankse, för jag är rätt så trött just nu. Morron dagen bjuder på ett Afro power dance pass med tjejorna, sen är våran träningsvecka slut :( Men bra har den varit iaf (Y) Känner mig lite hurtig iaf, i 1 vecka (:

Afro power dance, spinning & träninsvärk till tusen...



Känner mig som en riktigt hurtbulle för 1 vecka iaf =)
Igår så var jag, carro och jessica och provade på afro power dance, svin roligt, många olika röresler till rolig musik. Svettit var det, till och med jag svettades =) Sedan gick jag och carro hem till örnäset. Tänkte att man inte alls skulle få träningsvärk, men de är klart att man fick de, i korvmusklerna i ryggen :s Men de är de värt, var ju så otroligt roligt, mkt skratt blev de också (=

Och idag har jag och carro provat på spinning, rätt så kul faktiskt, fast jobbigt var de. Benen kändes som spegettin :/ Men tränaren tyckte att vi var duktiga ändå för att vara första gången så klaga ska vi inte göra. Så vi bestämde oss för att gå hem idag också, skönt med prommisar (Y) Så lär ju inte kunna dansa i morrn, kommer ha sån träningsvärk, plus att vi ska på nån cirkel gruppträning i morron innan min dans =)

Helgen,

Ja, vad ska man säga om denna helg då. Den har väl varit helt okej, har varit med tjejerna och vi har hittat på lite hyss och bus som vanligt. Varit på gården och sen även hos olov med en massa trevligt folk. Så den har helt enkelt varit helt okej. Har även tvingat hanna och carro att prova dansa, och hanna valde att börja dansa så de är ju kul =) Så nu kommer hon minsann inte undan!!

Och denna vecka då, ja den kommer spenderas mkt på inpuls eftersom vi har 1 gratis vecka där, så idag ska vi på Afro dans. Ska nog bli riktigt roligt, hoppas jag på =) Sen kommer det lite dansträning också. Så blir en riktigt träningsvecka för mig. Plus att sitta på risk 1:an i typ 3 timmar i morron, mindre rolig men skönt att få den bort gjord =)


Nä, nu ska jag fixa cykeln så jag kan ta mig in till stan =)

Caio

Jag älskar Du <3



Du är allt jag nånsin önskat
Du är allt jag nånsin drömt
Du är den som får mig minnas
Alla drömmar jag har glömt
Och du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le
All min kärlek får du bära
Hela livet vill jag ge

För du är där när ingen ser mig
Du är där när stormen yr
Du är där när natten skrämmer
Och du är där när dagen gryr
Och jag vill alltid ha dig nära
När som åren läggs till år
Och vad livet vill oss lära
Är att framtiden är vår

Lalala…

När som klockorna har stannat
Och tiden tycks stå still
Och man inte vågar säga
Det man längst i hjärtat vill
Då ska vi ta varandras händer
Då ska vi minnas denna dag
Och förstå vad som än händer
Är det alltid du och jag

För du är allt jag nånsin önskat
Du är allt jag nånsin drömt
Du är den som får mig minnas
Alla drömmar jag har glömt
Och du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le
All min kärlek får du bära
All min längtan vill jag ge

Ja, all min kärlek får du bära
Hela livet vill jag ge


RSS 2.0