Pepparkaksdeg

Jag, Carro, Hanna och Joakim leker med lite deg ;)


Du är ju lite knas <3



Det finns stunder
när jag har varit tvungen att berätta
för någon om min rädsla,
stunder när jag velat dela med mig
av en hemlighet och stunder när jag
har velat dela min glädje över något
jag har presterat.
Och detta är stunder då
bara min vän duger.


Dans

Bjuder på detta filmklipp, som är filmat av hanna =)

Har inte rätt kläder och den är inte seriös =) 


Ni som vill se

ett litet klipp kan ju göra ett litet klick =)

http://hannaaat.blogspot.com/2010_11_01_archive.html

En ny vecka, med nya problem (:

Vad ska vi skriva idag då?
kom nästan nyss hem från praktiken, så de är rätt skönt. Har inte haft mkt alls att göra idag, tycker att jag mest har gått runt och städat lite här och där, plockat i disken, plockat ur. Skalat potatis och sen bara suttit på en bänk och inte gjort nånting alls :/ Det är rätt tråkigt, så har iaf mejlat om att få byta till ett dagis. Har nog betydligt mkt mer att göra där än på ett äldreboende. För nu när de är vinter så är de ju inte så lätt att ta ut gamlingarna heller så men sitter bara inne och kollar vad dom gör. Dricker en massa kaffe och tar de lungt. De är ju på ett sätt rätt skönt det med, men de blir tråkigt i längden faktiskt.

Får se, tror inte jag hittar på så mycket idag, hanna har blivit lite små sjuk. Så blir nog en lugnt måndag för min del skulle jag tro. Ska se lite tv och kanske spela lite spel, finns ju inte så mkt annat att göra nu förtiden. Men börjar ju känna av att man börjar bli lite gammal ;)

Söndag igen då,

Söndag idag då, blir inte så mycket att göra idag. Har träning senare idag med Hanna och alla andra dansare =) Sen så ska jag ta de lungt och försöka sova så jag tar mig upp till praktiken i morron (Y)
Gårdagen blev en hemma kväll, rätt skönt ändå eftersom vi har ränt runt varje helg typ 5 helger i rad nu. Gjorde inte alls mycket, såg tv och sen spelade jag spel på datan =)

Dancing in the rain


Gammal tävlings bild från 2008

Ja, vad ska jag skriva idag då? Har inte hänt så mycket annat än att vi har haft klubbdans idag. Har kört till dansen och tillbaka, gick faktiskt riktigt bra, trotts all snö och virriga bilförare :/ Fick beröm av Annelie ang min körning, hon tyckte att jag körde fint, att hon kände sig trygg. Fick även backa, som åxå gick bra, sen när vi körde in på coop parkeringen så vart även min parkering bra också. Så har gått riktigt bra med den idag, *stolt* (Y) Får se vad som händer ikväll, väntar på att få äta nu och sen vet jag inte alls. Hanna jobbar och Carro vet jag inte vad hon gör, så har inte så mkt annat att göra än att sitta hemma. Kanske slår på en film eller nå, vad vet jag? =)

Mera tidsfördriv =)

SENASTE:
Dryck: O´boy
Telefonsamtalet: Hanna 
SMS: Andre
Sång du lyssnade på: teeny weeny...
Gången du grät: för typ 1 timme sen

HAR DU/NÅGON NÅGONSIN:
Dejtat någon två gånger: Nepp
Har någon varit otrogen mot dig: Nä
Varit kär?: joo
Förlorat någon speciell person: för många
Varit deprimerad: Typ hela tiden
Varit så trött att du somnat sittandes: Joo

DINA TRE FAVORITFÄRGER:
färg 1: Svart
färg 2: vit
färg 3: grönt

I ÅR HAR DU:
Lärt känna en ny vän: flera st
Fått ditt hjärta krossat: nej
Träffat någon som förändrat ditt liv: typ
Insett vilka som är dina äkta vänner: Jajemen
Fått reda på att någon har pratat om dig: JA!!
Kysst en kompis: typ varje gång ;)

BLANDAT:
Hur många av dina msn-kompisar har du träffat: typ hälften 
Hur många barn vill du ha: typ 2
Har du några husdjur: ja
Vill du ändra ditt namn: kanske?
Vad gjorde du under din förra födelsedag: kommer inte ihåg
Vilken tid vaknade du idag: 07.20
Någonting som du längtar till: Helgen som kommer
Senaste gången du träffade din pappa: Andra veckan i juli 
En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: nästan typ allt
Vad lyssnar du på just nu: blandat
Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: haha joo
Vad gör dig irriterad just nu: att jag...
Vad är ditt namn?: Lisa Björklund
Singel/upptagen: upptagen!
Stjärntecken: Vattuman
Kille eller tjej: tjej
Grundskola: Örnässkolan 
Gymnasie: lärkan, gymnasiebyn
Högskola: nej, arb-lös :/
Hårfärg: ljus brunt typ
Långt eller kort: mitt emellan
Längd: 174
Vad gillar du gällande dig själv: mina vänner
Piercings: navel, läppen, näsan & Bv
Tatueringar: japp, 1 =)
Höger eller vänster: höger

DIN FÖRSTA:
Operation: tog bort halsmandlarna
Piercing: näsan
Tatuering: stjärnor
Bästa vän: min bror
Sporten du spelade: ingen aning
Husdjur: hund
Vaccination du minns: stelkramp
Konsert: ?
Förälskelse: Samir
Alkohol du drack: de som fanndes

JUST NU:
Äter du: ingenting
Dricker du: inget
Är du på väg att: sova
Lyssnar du på: ingenting
Väntar du på: morron dan

DIN FRAMTID:
Vill du ha barn: ja
Vill du gifta dig: kanske,
Karriär i åtanke: ...

HAR DU NÅGONSIN:
Kysst en främling: Jo
Tappat glasögon eller linser: ja
Krossat någons hjärta: säkert :/
Har du blivit arresterad: nepp
Dissat någon: ja
Gillat din killkompis: nää


TROR DU PÅ:
Dig själv: inte ofta
Mirakel: vet inte
Kärlek vid första ögonkastet: joo, ibland
Himlen: jo
Tomten: Jaa, så klart =)
Att kyssas på första dejten: nej!
Änglar: jo, mina vänner isf <3

SVARA ÄRLIGT:

Haft mer än en pojkvän på samma gång: Nej
Tror du att det är möjligt att vara trogen hela livet ut: kanske de? 
Vad kan du verkligen inte leva utan: allt runt omkring
Vad vet inte så många om dig?: typ om hela mitt liv!!.

Vinterskor, ändå iskalla tår :/

Denna kväll spenderades med tjejorna, vi drog på oss vinterkläder och drog ut i snön. Vi gjorde att möjligt, men fastnade på arons i babypoolen, sedan vidare till snötåget som skulle ta oss ut i vida världen. Åh Hanna så klart hittade hon ju ett tak som vi åkte ner för, och sen började vi åka på alla golfbarnor. De ena ledde till de andra så vi beslöt oss för att gå på dagiset och åka i kanan =) Sen efter nästan 2 timmar så bestämde vi oss för att gå hem (Y) Så har varit en riktigt trevlig kväll (: Nu ska jag bara spela lite sen ska jag sova så jag tar mig upp i morron, eller rättare sagt senare idag, så jag klarar av att dansa (Y)


Äntligen Fredag!



Japp, då var de fredag igen då =) Denna vecka har nog gått rätt fort ändå (Y) En vecka på praktiken avklarad iaf, har haft fredagsmys med gamlingarna idag, så söta dom är (: Ikväll blir de att vara med Hanna och mysa och sånt som vi brukar göra varje gång q: Annrs vet jag inte vad vi ska göra, men vi hittar nog på nåt som vanligt! Kankse blir en rätt lugnkväll, är rätt trött, men man blir ju som man umgås, är de inte så man säger så säg? :)

Härmar Frida

Att detta gillar vi (Y)


Som ett kortspel, utan jokrar...

Nä, nu ger jag upp. Nu skiter jag i de här. Jag är så sjukt less nu, jag har försökt så många gånger, men vad har jag egentligen fått tillbaka? Ni fanns där ett tag, tills jag fyllde typ 9. Sen har allt bara blivit värre, dagarna passerade och blev till år. Man hinner inte alltid med tiden, den går rätt fort. Men jag har verkligen hunnit sakna, hunnit tänka, tankarna har åkt runt. Men jag förstår inte, vart är de allt har gått fel, vad var de som gjorde att de blev så här? Jag kan ju inte prata för er, men jag vet inte vad jag känner längre. Ni har gjort mig arg, ni har gjort mig ledsen och glad, men nu vet jag inte alls vad ni gör mig. Kanske mest besviken? Och jag förstår inte, de är alltid jag som ska komma, alltid jag som ska höra av mig. Kan ni inte bjuda nå själv, och fråga? Eller är de svårt? Jag förstår inte, ni är en del av mig men vi känner knapp varann. Halva mig har som försvunnit. Det gör så ont att tänka på de, att veta att de är så här. För egentligen fattar jag ingenting av detta, allt har gått så fort. Jag vet inte, vill ni ens försöka, vill ni ens lära känna mig, vill ni ens ha mig i era liv? Jag vet ju inte de eftersom ni inte säger nå...Jag får ju aldrig veta nått heller, om jag inte läser bloggar, eller så får jag reda på de så där typ nån månad efteråt. Detta är inte ens kul, ser ni inte att jag lider av detta. Känns som om jag har blivit straffad för nåt som inte ens var mitt val. Hade det gått så att jag hade fått välja så hade jag nog valt annorlunda, hade inte valt detta liv. Hade valt ett liv där alla visar att dom verkligen bryr sig om sina nära och kära. För så är de ju inte i detta liv. Men vad kan jag göra nu, inte ett skit, de är som de har blivit och de är väl bara att acceptera det. För om man ska ha en bra kontakt så måste man kämpa från båda hållen, inte bara ena!! Jag tänker på er nästan varje dag, men kanske ska jag sluta med de, för de hjälper ju inte nånstans, de blir inte bättre bara för att jag gör de. Sista minnet jag har från vissa av er, de är två gossedjur vita katter med glas ansikte. Och ett kort när du står i mitt rum bredvid min taklampa med en grön tröja. Och ett gult sängkläds plagg med Nalle Puh av han som jag inte sett på 4 år nu, och innan de så var de sen jag var 8. Men livet är som ett kortspel och jag drog väl fel kort,

en joker, som i vissa spel betyder allt och i andra som man kastar undan och tar fram som resäv när de saknas ett annat kort. Livet är inte alltid rättvist, men jag trodde att de var mer rättvist än så här iallafall. Jag har behövt er i mitt liv, i dom svåra stunderna. Ni har sagt att jag kan komma till er, prata med er. Men var de verkligen så? Nej jag tror inte de, ni kanske bara sa så för att de skulle kännas bättre. De gjorde de då, men nu har jag lärt mig, jag har lärt mig mycket genom detta. Att man inte alltid kan lita på vad folk säger, inte ens dom som står en nära. Det är ju hemskt, jag har alltid velat lita på er, men nu vet jag inte längre. Vet inte alls vad jag ska göra, men de går väl inte att göra så mycket åt saken nu, åt situationen. För detta är nånting som har varit i flera år. Vi är ju dom vi är, och vi får accpetara det, men vad hindrar de från att ta kontakt och ta chansen att lära känna varann, kunna umgås. Men ni kanske inte vill de, så de kanske är bäst att ni går eran väg och jag går min, och gör de bästa av allt? Jag har ju klarat mig hittils så varför skulle jag inte fortsätta att klara mig utan er? Men ni har varandra och de är ju bra, för ni verkar ju inte behöva mig, för vad gör jag för skillnad i era liv egentligen? Ingenting.

Jag önska bara att tiden gick att vrida tillbaka och ändra på de mesta, så hade de kanske blivit annorlunda. Men nu vet jag hur jag ska göra den dagen jag får barn. Det kommer inte bli så här, för det har jag insett att de är ett hemskt liv, ett hemskt val av dom andra.
Ajja, ni får ha det så bra som möjligt och önskar er all lycka i framtiden!!


Andra dagen

avklarad då =) Har haft rätt skoj idag, tiden har som gått rätt fort ändå, iaf innan lunchen, fast jag inte gjorde så mkt alls (: Har gjort lite allt möjligt idag, matat, städat, skalat potatis och bara umgåts (Y) Sen har jag även klurat ut hur jag kände igen Camilla idag, och kom fram till att vi har firat jul tsm för jätte många år sen ;) Så ska ta med två kort med hon på q: De har snöat otroligt mkt sen kl 1 dag, kunde typ inte cykla hem, bakdäcket sladda hela tiden och fick snö(stormen) i ögonen :S Ajja, nu ska jag fara på dansen, hejs <3

Varför du? Varför överhuvudtaget?

Jag trodde aldrig att du skulle sjuka så lågt, jag trodde att du var starkare och bättre än så, men inte. Du har svikt mig otroligt mycket...Jag älskar ju dig, så varför gör du så här? :'(

Socialt? Inte precis :(



Första dagen på praktiken är avklarad. Har bara sovit 2.5 timme i natt, så var ganska trött när jag vaknade kl 7 :/ Hojja, men jag tog mig upp och klarade av att cykla till lövsgatan, inte så långt dock (: Har inte gjort mycket alls idag, finns ju inte så mycket att göra där precis. Alla typ sover och vad får jag göra, jo typ sitta ner och glo in i väggen typ :S Men de är trevlig personal iallfall. Trodde inte alls att jag skulle börja idag, så jag hade ju inget med mig, inga inne skor eller sköna kläder. Så blev att ha jeans och mina kängor, men de funkade. Så har städat hos en av kundera och sen bara följt med och tittat på vad alla andra har gjort. Diskat och matat och serverat lite grann. Får se om jag kommer vara kvar, men tror inte de för jag saknar faktiskt den sociala biten otroligt mycket. Men annars har det varit helt okej faktiskt =)


Nu ska jag inte göra så mkt alls, ska mest bara ta de lugnt och vänta på att Hanna ska komma till mig senare så vi kan plugga lite teori så man kan bli av med den skiten snart =) Så får hoppas på att det går lika bra som sist. Sen lär de nog bli en rätt tidig kväll med tanke på att jag är rätt så trött (:

Denna låt säger allt om mig och min vän Anna!



Sofijah- Jag vann mitt liv tillbaks

När jag träffa dig var världen uppochner, allting var olkart
du kom, du blev min hjälte och du hjälpte mig stå rakt
båda fötterna på jorden, en dröm och ett mål
jag har alltid vetat vägen men du hjälpte mig att gå
jag vågar stå för mig själv, vara stolt för den jag är
du har ändrat nåt stort i mig, vet inte vad det är
mina rop har blivit hörda, jag har nått fram
till en dröm där jag i flera år inte trodde fanns
även idag kan jag ibland inte förstå vad som har hänt
för varje gång du går ifrån mig vill jag ha dig här igen
du fick mig börja älska mitt liv och hela världen
så kom, ta min hand, jag är din i alla lägen
du har rest mig upp för alla gånger som jag ramlat
du är min andra del, fast den bättre halvan
lyckligast i världen, jag ber inte om annat
kom nära, håll om mig och säg att du stannar
jag hittade ett skäl till att fortsätta kämpa
var redo att ge upp men du fick mig att vänta
jag sökte efter lyckan, gud vet att jag har letat
sen hittade jag dig och ett år har passerat
det bästa i mitt liv är så glad att du har rört min själ
för jag var vilsen men du ledde mig på rätt väg
du håller i min hand och du vet när jag behöver dig
och jag hoppas att du aldrig kommer släppa mig
om jag mår dåligt bara säg att allt blir bra
för jag litar på dig, det är väl så det ska va?
du har visat mig kärlek, att jag duger som jag är
tänk tillbaks på första dan, nu står vi här
jag är så glad att vi träffats, vi får tacka lilla tax
jag var nere på botten men nu är lyckan på max
för mitt liv var ett spel men jag vann den dan
jag fölora ingenting, jag vann mitt liv tillbaks.


Måndag, igen?

Vad händer idag då? Måndag, veckorna bara passerar, shit!
Ska bara äta nå nu, sen drar jag till Hanna för lite bakning och sällskap =)
Imorron ska jag till Balldersgården och prata med enhetschefen ang praktik.
Men känner att jag nog inte vill vara på äldreboende, så ska dit iaf och se vad dom säger
så får jag bestämma mig efter de. Men borde inte hålla på med de heller, eftersom inte min kropp är riktigt bra än, så de kanske måste fixa sig först så det inte blir värre :/

Önska att allt var som förr!!



I flera år tillbaka
har jag önskat och bett om att mitt liv det ska klarna
det har vart en jobbig tid, men jag klarar mig igenom
jag har osynliga sår, jag önskar att ni såg dem
men det gör ni inte, och kommer aldrig att göra
Jag vill le, men de gör så ont!
Utsidan försöker iaf, medans insidan skriker...
Det kommer en dag då man inte orkar låtsas längre,
då man bara släpper allt och låter det rasa!
Då man inte orkar ställa sig upp och ta
sig igenom en helt vanlig dag...


Onsdag redan?

Dagen bjuder inte alls på så mycket idag, ska duscha, plugga lite teori och sedan är de träning. Sen drar jag väl till hertsön och hoppas på en varmare kväll idag än de var igår. Sjukt kallt, regn och blåst, men vi hade lika kul ändå så =)

Så har inte så mycket alls att skriva idag...

Tidsfördriv =)



SISTA SOM:
1. Du fick en puss av? Andre
2. Sov med dig i samma säng? Carro
3. Du delade ett riktigt skratt med? Hanna, Carro och Pirre
4. Du gick på bio med? Anna tror jag?
5. Du höll i handen? Carro typ?
6. Du gick på stan med? Hanna carro och sara
7. Delade en pizza med? ingen aning,
8. Ringde dig? Hanna
9. Skickade ett sms till dig? Carro
10. Du kramade? Anna
13. Du skrev med på msn? Hanna
15. Du åkte bil med? Anna
16. Gav dig en komplimang? kmr inte ihåg
17. Du kollade på film med? Sanna
18. Du åt med på resturang? Hanna och en del av hennes klass
19. Betalade något åt dig? Mamma typ?
20. Grät inför dig? Hanna när hon skrattar =)

SEX/KÄRLEK:
1. Är singel nu? nepp
2. Föredrar du långa förhållanden istället för korta? Japp
3. Är du redo att satsa på ett seriöst förhållande nu? Kanske,
4. När hade du sex senast? natten mot lördag
5. Har du kört oskyddat sex? Jo
7. Har du dumpat någon och sedan ångrat dig? typ
8. Har du någon gång varit riktigt svartsjuk? vet inte
9. Har du hållt på med någon för att göra någon annan svartsjuk? Säkert
10. Haft sex på fyllan? jies
11. Sagt jag älskar dig till någon utan att mena det? jo
12. Sagt jag älskar dig till någon och verkligen menat det? ja, typ varje dag
13. Sparat något från ett gammalt förhållande? Jo
14. Somnat gråtande pga kärleken? För ofta!
15. Varit på en blind date? nä
16. Har du lätt att bli kär? typ inte
17. Har du någonsin varit kär? ja
18. Har någon du varit tillsammans med ljugit för dig? ingen aning
19. Bitit någon under samlag? haha jo,
20. Blivit påkommen när du haft sex? haha tyyyp /: 

BOENDE:
1. Bor dina föräldrar tillsammans? nä
2. Om inte vem bor du mest hos? mamma
3. Har du eget rum? ja, två (Y)
4. Egen dator? japp
5. Egen tv? jo
6. Egen DVD? ne, mickes
7. Boxer? japp
8. Internet? ja
9. Vilka färger går i ditt rum? lila, å brunt i ena och grönt å brun i andra
10. Har du kalsonger på din golvyta? jo, långa ;)
11. Får man plats att sova fler än en i din säng? ja typ 4st ;P
12. Är köket stort? nää
13. Ismaskin? nepp
14. Micro? Joop
15. Glass i frysen just nu? ingen aning
16. Fler än ett badrum? japp
17. Badkar eller dusch? badkar, hade dusch å bastu
18. Tvättstuga? ja
19. Balkong? japp
20. Bra grannar? typ förr,

DIVERSE:
1. Favoritfärg? Mörkt typ
2. Mobiltelefon? samsung
3. Skola och program? arb.lös
4. Senaste filmen du såg? ringaren i notredam
5. Senaste låten du lyssnade på? Hotel room service remix
 
6. Vad står det i ditt äldsta sms som du har kvar i inkorgen? ett kedjebrev
7. Hur många timmar har totalt pratas i din telefon? kan inte kolla :S
8. Hur många SMS har du totalt fått på din telefon? ingen aning
9. Hur många SMS har du totalt skickat ifrån din telefon? vet inte
10. Vad åt du till middag igår? ris och kyckling
11. Har du duschat idag? igår
12. Vad var det senaste du sa till din mamma/pappa? kom på att hon sprang upp
13. Vad var det senaste din mamma/pappa sa till dig? hon var ju nyss här
14. Har du skolkat någon gång? jap.
15. Är du en svartsjuk person? beror på vad
16. Går vänner före en partner? jaa
17. Kommer du bra överrens med din familj? typ inte...
 20. Vad ska du äta till middag ikväll? de som lagas typ
21. Har du några syskon? joo
22. Haft sex i någon annans säng? Jaa

RSS 2.0