En dag ska jag också lyckas,

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om jag ska vara helt ärlig. Just nu så känner jag mig så tom i hela huvudet, kroppen känns tung och livsglädjen, ja vart är den på väg egentligen? Börjar jag komma in i samma spår igen, nu när det är höst och de börjar bli mörkt. Alltid samma varje höst, då kommer tankarna tillbaka. Vad har jag att leva för, vad är mitt liv menat till egentligen? Ska man alltid behöva få dom här tankarna? Jag som trodde att jag hade hunnit springa ifrån dom, men nä, inte det. Dom kom ikapp mig iallafall. Det tyngst är att försöka bearbeta bort dom, fast man tror att man har lyckats så kommer dom tillbaka, dom passar på så fort man är ensam och svagast. Då man är som mest rädd för att ta sig uppåt.
Jag känner inte igen mig själv längre, blir typ sur för de minsta lilla, sover jätte dåligt, så när jag vaknar är typ hela min dag förstörd. Hade så gärna bara velat slänga täcket över mig och ligga kvar där hela dagen. Tänk om de vore så enkelt va?

Starts of something new and one step at the time,

Dags  att börja blogg igen, för nu har de tagit så där onödigt lång tid igen sen jag skrev. Men nu ska jag skärpa mig, måste verkligen bli bättre på att skriva :)
Ja, som de ser ut just nu i mitt liv så är jag arbetslös och söker jobb. Men finns ju som inget att söka till. Men skickade iallafall iväg till Candyworld igår, så får väl se om de blir nåt av de, hoppas det iallfall. Hade ju som varit rätt skönt att fått jobb nångång i livet, eller vad tror ni?
Sen så bor jag ju med min sambo och hans dotter Saga, och hos oss rullar vardagen på som vanligt, saga till dagis och Andreas till jobbet och jag till soffan framför tvn :)
Annars har vi bara tittat på en större lägenhet, för vi kan inte bo i en 2a längre, börjar bli ganska litet, med tanke på att saga växer och behöver ett eget rum nu =)
Ja, nu vet jag inte vad jag ska skriva längre, tyärr. Men ni kan ju gärna skriva vad ni tycker att jag ska skriva om, annars blir de bara sånna här tråkiga inlägg ;)

Kan då säga att jag saknar min mamma <3


Tjao,

RSS 2.0