My life, my choice...


"Följ inte stigen, utan gå där ingen har gått & lämna dina egna spår...."

Tidsfördriv ;)


1. Vem sov du med senast? -Andre

2. Vem låg du senast i sängen med och höll om? -Andre


3. Vem pussade du senast? -Andre


4. Vem av det motsatta könet strulade du senast med? -Andre

5. Vem av samma kön strulade du senast med? -Ingen
 

6. Har du haf oskyddat sex? -jo


7. Vem sög du senast av? - min sked

8. Hur ofta strular du? - nästan varje dag ;)


KÄRLEK

10. Vad är första och sista bokstaven i namnet på personen du senast hade en crush på? -

11. Hur många har du varit tillsammans med? - 2 om de ska vara seriöst? 

12. Vem var du senast tillsammans med (inte den du har nu, förra)? - Dennis

13. Är du tillsammans med någon nu, isåfall vem? -Jo, andre

14. Hur länge har ni varit tillsammans? - nästan 3 år, om man ränkar med allt

15. Sötaste paret? -Jag, carro och hanna så klart ;)


DÅLIGA TIDER

21. Har du druckit alkohol? - ja

22. Röker du? - jo

23. Snusar du? - Ibland

24. Har du rökt på / knarkat? - NEJ!!

25. Hur ofta festar du? - Högtider och lite till ibland ;)

26. Vad gillar du att dricka? -Cider (A)

27. Har du skurit dig? - Jo, tyvärr!

28. Har du bra självförtroende? -Klart, är ju snyggast!! Pfft...

29. Hur mår du egentligen? - Nicigt!!

30. Har du någon gång brutit mot lagen, isåfall hur? - Jo (=

 

RANDOM 

91. Skostorlek? - 39/40

92. L
ängd? - 174

93. Gillar du bananer? - Jo, skalade ;)

94. Leker du gärna häst? - Haha leker inte, är redan en (A)

95. Vad heter dina bästa kompisar? - rånaren och polisen

96. Hatar du någon? - Om jag gör, jävla apa!!

97. Vad köpte du senast? -En ring i en sån där automatgrejjs

98. Vad åt du senast? - macka med o´boy <3

99. Är det många i din skola som gillar dig? - går inte skola längre :P

100. Sista frågan; Är du rasist? - nä, är pianist, trycker ner båda svart och vita ;)


Vart tog helgen vägen?

Helgen gick fort...Midsommar spenderades med Carro, vi var på tivolit och hade de skojj, hade lite ont i tryggen efteråt, men de funkade. Vi fick j uåka gratis av lollipop =)

Lördagen var jag med carro och abbis och pojken min. Vi åkte rätt så mkt faktiskt, fick lite gratisbiljetter :P åså fick carro och abbis mig att åka over the top, hojja, trodde verkligen att jag skulle dö, men ja klarade de, åkte en gång till sen =) Sedan sista åket med Fanny, sen mådde ja rätt illa, så vi åkte hem till pojken med hans föräldrar, sen låg jag i soffan två timmar och mådde skit.

Söndagen var bara en latis dag, var hos pojken hela dagen och bara myste, såg på tv och sen sov ja typ 2 timmar :P

Har fått jobb nu till v.30, chill, ska sälja jordgubbar, kanske inte de roligaste precis, men jag får ju pengar, och det behöver jag verkligen :D


HänaBandäna, Jag saknar dig helgemumsisen <3

länge sen, och detta blir kort (=

Orkar tyvärr inte blogga om denna sjukt roliga dag, tar det i morgon istället =)

Har varit med SötFrida ikv, vi har pratat om typ precis allt, så himla sknt, kan typ säga allt till dig efter så kort vänskap <3 Sen har vi sett på film, har ni hört rycktet om morgans. Var faktiskt rätt bra =)

Nä, nu blir de sängen för min del, så ja orkar mig upp i morron ihop om sol =) Sen jobb kl halv 3 till 9 :S

Rolig kväll med brudarna =)

Kvällen med tjejerna =) Dom kom till mig vid 5, så cyklade vi vidare till coop och svamlade lite grann, efterblivna hanna, för hon är ju inte störd enligt henne, går ju att diskutera om =) Sen vidare till en storsten som jag och carro klättra upp på medans hanna prata me nån johan typ? Sedan for vi mot ip för att kolla om hannas pappa hade kommit ännu, men inte de, så vi strosa runt lite där och jonka lite boll, jag suger dock, men vi funderar ändå på att börja i korpen, så får se om de blir de =) Hade vart skojjigt =) Sen for cyklade jag till lerbäcken för att gå ut och ge med Anna, vart så klart myggbiten ännu mer, fick ett i pannan mellan ögonbrynen :/ Sen tillbaka till arons för att bada med tjejerna =) Så nu är jag hemma, och ska sova alldeles snart, ska upp i morron, har massa ärenden att göra =)

Godnatt...


Vad tycker ni?

Då var de torsdag då, dagarna blir ju bara mer tråkiga när man inte har nåt att göra :s Har inte kunnat sova i natt, vaknat varje timme av att de var varmt och att jag grät? Så jag fick väl sova kl 5, så då har jag ju nästan sovit bort den här dagen nu :/ Men ikv så ska jag få vara med mina små söta älsklingar, Carro och Hanna =) Sen ska jag även gå på en prommis med Anna (: Så denna kväll blir väl rätt hyfsad iaf, slipper sitta här i flera timmar =) Funderar på en sak, om jag ska bli blond nu under sommar, men jag vet inte riktigt, går ju att färga rött igen om de inte blir fint så får se vad jag ska göra, vad tycker ni?




Tråkigt, boooooring och mer tråk!

Vad händer nudå?
Varit på arbetsförmedlingen med syrran typ hela dagen idag, sen bara varit hemma och degat, har har hunnit sova en stund också, finns ju inte så mkt att göra när man är arbetslös!! Får väl se vad dagen bjuder på i morron, hoppas på att de ska bli sol så man kan sola lite grann och bli lite brun =) Denna sommar kommer bli riktigt lång tråkig om jag inte får nåt jobb. Plus att mina älskligar jobbar nu i 3 veckor, så kan knappt vara med dom, blir typ bara att umgås på helgerna, men de är ju bättre än ingenting alls så jag ska inte klaga. ska väl ta och sova snart, inte så kul att tråka framför datan, så bättre att fördriva tiden med sömn =)

Tisdag då..

Nu är jag klar med svenskan föralltid :D Så himla skönt! Men nu är jag arbetslös, ringde dit idag med, men nu var hon hemma för vård om sjukt barn, så får väl se om hon hör av sig när hon kommer tillbaka, känne rju som att jag är ibehov att ett jobb, för vad ska jag annars leva på? Hur ska jag annars kunna fara och resa och sånt? I really need it!!

Jaja, idag har jag inte gjort mkt heller, efter svenska lektionen så gick jag på llt och fyllde på mitt kort med 150kr, så nu håller det hela sommaren, skönt =) Sen efter de så for jag hem, somnade kl 1 och sov till typ 4 (: Men sånt behöver man ibland.


Åååh, jag saknar mig pojk så otroligt mkt, de har bara gått 3 dagar men de känns som en evighet. Hur ska jag klara mig till typ lördag, söndag? :( Har bara hsn mobil att titta på som är avslagen, så kan inte skicka sms åt han, ingenting. Bara till hans far. Men dom är de bra iaf, så de är ju bra. 30-35 grader, bra hotell och mat åså.. SÅ lite avis är man, får väl se om man sticker iväg själv i sommar =) Man måste bara hitta en billig och bra resa!!


Jag älskar dig my love <3

Somamrlov? Knappast

Måndag, hojja, känns hemskt att veta att man än så länge inte har nåt sommarjobb, hur ska jag klara mig??? Ringde iaf dit idag för att höra med dom, men hon hade gått för dagen så hon skulle höra av sig i veckan, så får väl se hur de blir med de...

Så idag har jag försökt komma på vad jag vill med mitt liv, och jag vet inte alls vad jag vill, vart jag ska bo, om jag ska stanna här eller flytta nånstans. Men jag är ju en sån människa som är beroende av andra. Hatar att vara själv i en stor stad...Men jag ska lösa detta på nåt sätt, jag kan, jag vill och jag ska!!

Blir väl inget stort av denna dag heller, läsa lite grann och sånt för i morron, funderar på att städa rummet också, men känner att jag inte har någon ork alls till det just nu!!


Jag är alltid glad när du är vid min sida, du är min
solstråle, du fyller mitt liv med lycka och går med
mig den vägen som vi båda vill gå, för inget kan
splittra en sån vänskap av få, som vi två. Att ha en
vän som dig, det gläjder mig. Du ska veta att de är
dig som jag håller kär, för vi är lika som bär...<3

Concrete angel...

She walks to school with the lunch she packed,
nobody knows, what she is holding back,
wearing the same dress she wore yesterday,
she hides the bruises with the linen and lace.

The teacher wonders but she doesn't ask,
it's hard to see the pain behind the mask,
bearing the burden of a secret storm,
sometimes she wishes she was never born.

Through the wind and the rain,
She stands hard as a stone,
in a world that she can't rise above.

But her dreams give her wings,
and she flies to a place,
where she's loved
Concrete angel

somebody cries in the middle of the night,
the neighbours hear but they turn out the lights,
a fragile soul caught in the hands of fate,
when morning comes it'll be too late.

a statue stands in a shaded place,
an angel girl with an upturned face,
her name is written on a polished rock,
a broken heart that the world forgot


ALÉ ALÉ ALÉ HEJ =)

Börjar med att säga att nu har man varit arbetslös i exakt 1 timma...

Hade en underbar studen med klassen på morgonen, vi skrek oss hesa på flaket, ni vet...Ingen är hetare än en Mode och designare =) Ale Ale Ale Hej!! Tack till alla som kom och gjorde min dag till en speciell tag <3
Senare på kvällen for vi till min moster för att äta släkt middag med mina två andra mostrar och morbror och lite mer folk. Riktigt mysigt och trevligt =) Sov en stund och sedan var de bara att åka hem, byta om och sedan fara på kaffelino med folket. Tack än en gång!

Ja, lördagen gick fort, jag och Carro vaknade 3, började små dricka litegrann sedan lite senare mot kvällen så for vi till kallax för att säga hejdå åt älskligen och hans familj som for till kreta och är borta en vecka, har bara gått 1 dag och känns redan som flera, kommer ju inte kunna prata me nån av dom eller nånting :´( har redan gråtit en skvätt idag och gör de nu. Kan verkligen inte vara så här långt borta från dom...Åååh de är så hemskt! Ja, sen efter de så tog vi med oss mamma och gick till coop och handlade chips och dipp, såg en prinssesas dagbok 2 och sedan började vi med att slå upp tältet, blev ju myggbiten säkert minst 15 gånger på 10 min :S Klia,klia mktmkt =S

Vi vaknade 20 i 11 idag, gick in och min moster var där, så vi umgicks lite med henne, mysigtmysigt <3 Sen skulle hon fara mot stan för att träffa lite annat folk innan tåget. Så jag och carro gick ut i tältet igen och lyssna på musik och somnade, blev väckta av Sanna som vill komma in, så surrade lite med henne innan hon skulle vidare =) Sen for vi till älskligens farmor och farfar för att tacka för studentpresenten, så vi vart där i 1.5 timma, riktigt trevligt! Vidare till hertsön för att cykla hem till carro, där var de nystädat, så gott de luktar =) Remus fick bli duschad, carro duschade också, och hennes mor lagade kyckling med wok och vera gjorde ris, rysligt gott =)

Inte snyggaste bilden dock, men har inte fått nå bilder alls av nån än...

Snart...

...har de gått 4 år sen, och de är nu man har märkt av skadorna :'(

http://www.nsd.se/nyheter/artikel.aspx?ArticleID=3504759

Balen, kunde vart bättre!!

Happ, var ska vi börja då?
Ja, i måndags var de då bal, roligt att åka fin bil och stå i parken och få vara fin. Kom mer än jag hade trott, så säger bara till alla som kom, tack, ni är verkligen guldvärda!! Sen tutade i trumpeten och vi begav oss in, ingen röd matta :( Sen där inne fick vi tre rätters middag sen kom en stand up komiker, inte så jätte bra alls. Sedan blev de att gå ner i baren och dansa och flumma lite. Men de var inte så roligt alls faktiskt, hade hoppats på att ha roligare, men vi var ju så få. Tycker att dom hade kunnat sätta ihop oss med nån av dom andra dagarna...Ajja, ska ju gå med älskligen nästa år så hoppas på nåt bättre då. För dom som gick i fredags å igår, verkar ha haft riktigt kul, men dom var ju fler så... Bjuder på en bild på mig och min bror som Veronika har fotat =)



Balen...?

Shiiiiiiiiit vad tiden går fort nu, vad händer med dagarna? Dom bara rusar iväg. Imorron blir de jobb intervju och sedan en massa fix inför balen (redan?), locka håret och sminkningen å allt sånt där finfint ni vet =) Färgat håret idag, till min underbara knalliga röda färg :D<3

1 vecka kvar...

Modevisningen är över, allt skolarbete är över förutom svenskan :S Uppvisning i morron på hägnan, och på söndag också. Anställnings interjuv på måndag och sen på kvällen har jag balen, sen rullar veckan på så på fredag är de studenten och vi har fixat FLAK :D Bara en vecka kvar nu :/ =)

Nu ska jag vänta på att carro kommer tillbaka, så vi kan dricka läsk å sånt ;)

Hejs!!

Bild från modevisningen, snodde av Rebecka =)


Trötter Nr 1

Nu är allt klart, skönt ! Eller inte riktigt, bara axelbanden på studentklänningen, men dom orkar jag verkligen inte sy nu, plus att jag inte hittar fodret till dom. Och ska upp typ halv 6-6 i morron så måste soooooooova NU typ =) Idag har jag bara varit på skolan och fixat med modevisningen hela dagen :/ =) Imorron gäller de!!!


RSS 2.0